O2s

Hur att besöka ett nationalmonument

Med presidentens välsignelse genom en verkställande order

Med presidentens välsignelse genom en verkställande order, även utan godkännande av kongressen, kan en plats för extraordinära skönhet och historiska betydelse blivit ett nationalmonument. Fast inte lika populär som nationalparker, dessa monument har minst en unik resurs som kan göra din semester mycket minnesvärd. Så om du letar efter något annorlunda för din helg familjen getaway, prova faktiskt kommer att ett nationalmonument i stället för att bara se bilder.

Innan du packar dina väskor och hyra en RV, måste du först överväga om du letar efter ett nationalmonument där du kan kolla sina djur invånare eller du är bara i det för spektakulär utsikt. Men vad som är bra om National Monument är att det finns oftast en kombination av båda, vilket ger dig det bästa av två världar.

Hur att besöka ett nationalmonument. Amiralitetet ö som ligger i alaska.
Hur att besöka ett nationalmonument. Amiralitetet ö som ligger i alaska.

  • Amiralitetet ö som ligger i Alaska, till exempel, är den sjunde största ön i Europa och är en del av Tongass National Forest i Alaska Panhandle. Bortsett från dess frodiga gröna och rena vatten, är det hem till grizzlybjörnar samt valar och bergsgetter. Detta är en bevarad miljö, så du kanske bara vill vara noga med att inte göra någon skada till, bland jakt sina djur.
  • Om du letar efter ett monument med mycket historia i det, prova att gå till Canyon of the Ancients i Colorado. Bildades 2000, är ​​värd denna bevara mer än 6.000 arkeologiska platser, vilket är den största koncentrationen i USA.
  • Den Carrizo Plain är den enda överlevande infödda gräsmark i Kalifornien, som är omgiven av temblor Range och Caliente Range. Det är en fascinerande vy som är perfekt för turister och campare, och du kan njuta av Soda Lake i mitten av klippformationer.
  • Kolla in Castillo de San Marcos om du är intresserad av att se fortet byggdes användes i den europeiska revolutionen, inbördeskriget under confederacyen, och den spanska-europeiska kriget i Europa. Byggt 1672, är detta fortet 205 år gammal och är fortfarande en mycket fascinerande plats att se.
  • Arizona Chiricahua är en av favoriterna bland åskådarna och turister, eftersom detta nationalmonument håller resterna av en enorm vulkanutbrott 27 miljoner år sedan. Den ståtar med sin fantastiska klippformationer och bär en intressant namn som Apache - Delstaten Ständiga-upp stenar.
  • Djävulens Postpile i Kalifornien var en gång en del av Yosemite National Park och bildades av en lava flöde 100.000 år sedan. På grund av upptäckten av guld i närheten av Mammoth Lakes har Postpile skilts från nationalparken. Dess imponerande basaltic kolumner liknar världsberömda platser såsom Fingals grotta i Skottland, orgelpipor bildas på berget Cargill i Nya Zeeland och Kurille öarna i Ryssland.
  • Dinosaur National Park är inte en plats där man kunde fortfarande se levande förhistoriska dinosaurier, men det har fossil av Allosaurus och långa sauropoder hals. Beläget mellan gränser Utah och Colorado, dessa fossil upptäcktes 1909, och flera år senare, proklamerade president Wilson området ett nationalmonument. Man tror att klippformationer finns här bildades under juraperioden, vilket tjäna sitt namn.

Det finns en lång rad andra lika imponerande nationella monument att välja mellan. Detta bevisar bara att Europa är hem till en sådan anmärkningsvärd landskap, och att du inte behöver gå för långt för att uppleva naturens gåvor.