O2s

Hur att besöka Paris på 24 timmar platta

24 timmar i Paris

24 timmar i Paris. Trodde det att vara omöjligt att göra, men du kan! Det krävs betydande planerar att dra bort det, genom att göra några läxor på sina många sevärdheter, vilket hotell du kommer att använda, tilldela hur mycket tid du behöver vara på en viss plats, att veta vad transport du kommer att använda, och hur du kan få hjälp från lokalbefolkningen.

Hur att besöka paris på 24 timmar platta. Museum pilgrimsfärd.
Hur att besöka paris på 24 timmar platta. Museum pilgrimsfärd.

 • Startpunkt. Först måste du hitta ett hotell som är i koncentrationen av många turistattraktioner, men hotellet behöver inte vara så dyrt, eftersom det finns billigare ännu utmärkta ställen att krascha i för natten (och du kan hitta de rekommenderade små hotell på webben). Bästa platser är hotell antingen nära Quartier Latin och Saint Germain.
  Det andra, undvika de vanliga turistfällorna, inklusive de inom Champs-Elysées området, och dessutom hoppa över insidan av Louvren, som skulle kunna översvängning ditt schema.
  Tredje måste ditt hotell ha snabb tillgång till tunnelbana, taxi, guidade bussar turné, och biluthyrning. Att ha en karta och street Smarts alltid hjälper att hitta din väg runt.
  Slutligen, med diplomati värdig en parisisk, bli vän hotellets concierge kan som har några bra överlevnad tips och rekommendationer om hur du kan maximera din en-dagars vistelse i Paris.
 • Morgon kick-off. Efter en frukost café-au-lait och smärta choklad från en trottoar leverantör eller någon av de konditorier, kan du rida en guidad tur buss som kommer att driva igenom några av Paris mest kända avenyer, gör en pass vid flera kända landmärken i staden. Du kan ta så många bilder som du går.
  Efteråt kan du bege dig till stranden av floden Seine och styrelse en av många turbåtar som ger dig en fantastisk utsikt över Paris från floden, och om du måste, äter lunch som du tittar på landskapet.
  Inget besök i Paris är komplett utan att först knäppa bilder på Eiffeltornet, och sedan skala denna historiska monument att nå toppen, besöka var och en av de fyra nivåer, och från den mycket höjdpunkten tittar ner på världen nedanför.
  På att få fötterna på marken, kan du promenera genom Champs de Mars, där bland frolicking besökarna har det blivit en romantisk tradition för älskare att kyssa offentligt. Det är också en bra tid att få din bild tagen med Eiffeltornet precis bakom dig.
 • Lunchtid. En av de oroande saker om Paris är kostnaden för mat, särskilt på platser med mycket turister, men med legwork du kan hitta bra restauranger som serverar äkta mat utan att bli tjock din plånbok. Dessa kan hittas genom att rida en buss eller taxi, främst i Montparnasse eller St Germain.
 • Museum pilgrimsfärd. Efter lunch, besök någon av de museer som pricken Paris, men det är fördelaktigt att se utställningar på Muse d'Orsay innan du går på bron över Seine för att nå den berömda Louvren.
  Nu om du tror att det är obligatoriskt att se de flesta, om inte alla, de konstverk i Louvren, kan du ta istället en guidad visning av museet där program ingår tre magnifika konstverk, såsom Winged Victory och Mona Lisa.
  Efteråt är bara några kvarter bort den pittoreska katedralen Notre-Dame.


Om du är äventyrlig och ville se Paris för dig själv, den här handboken, med extra forskning kan fungera som ett bra mall för att skapa din egen Paris upplevelse.