O2s

Hur att bryta i Kangaroo läderskor

Kangaroo läder är en av de bästa valen när det kommer till skor

Kangaroo läder är en av de bästa valen när det kommer till skor. Den är hållbar och på samma gång lätt så det är bekvämt att bära. Kangaroo läder är också bra om du ska använda skorna regelbundet eftersom det anses vara en av de mest motståndskraftiga material när överutnyttjas. Det första du måste göra när du köper känguru läderskor är att bryta dem i. Genom att göra detta kommer du att kunna bekvämt bära dina skor utan att oroa dig att ha förhårdnader och blåsor på tårna.

Här är stegen på hur man kan bryta i dina känguru läderskor:

Hur att bryta i Kangaroo läderskor. Infoga bollar av papper.
Hur att bryta i Kangaroo läderskor. Infoga bollar av papper.

  1. Sträck skon. Så fort du går hem från affären, kan du bryta redan i dina skor genom att sträcka dem. Få en sko och lägg din hand på hälen och den andra på tån. Sträck skon genom att böja den fram och tillbaka så att skosulan kan slappna av. Gör detta ett par gånger så att lädret kan expandera och bli mer bekväm.
  2. Infoga bollar av papper. En sak du kan göra för att sträcka en sko är att sätta in bollar av papper inuti skon. På så sätt kan lädret fortfarande utsträckt även om du inte bär skon. En annan sak du kan göra är att sätta in en pinne inuti som matchar längden på skon. Detta gör att skon att sträcka ut och vara mer bekväm när du bär den.
  3. Sko bår. Du kan köpa en sko bår som du kan använda hemma. Du kommer att behöva betala för denna enda gång som du kan använda skon bår för alla skor som du kommer att köpa. Skon bår är en sko formad objekt som är gjord av trä. Du kan sätta in båren i skon så att skon kan få formen av fötterna även när du inte använder den.
  4. Öva bär skorna. Medan du är inne i huset, praktik bär skorna. Du kan bära strumpor samtidigt bär skor så att du inte kommer att skada dina fötter. Den extra stoppning kommer också att bidra till att sträcka lädret så att det inte blir för hårt när du bär den utan strumpor. Att bära skor hela tiden kommer så småningom att göra lädret mjukare och mer flexibel, men detta kommer inte att påverka hållbarheten av skon.
  5. Skoaffär stretching. Om du vill, kan du få dina skor till en sko reparation butik och få dem att bryta i dina skor för dig. De har andra enheter och tekniker som de använder för att bryta i de tuffaste läderskor, men du kommer att behöva spendera lite pengar när du gör detta. Gör detta din sista alternativet endast om du redan har försökt att bryta i dina skor, men de är fortfarande tufft.

Dessa är de alternativ som du har att bryta i känguru läderskor. Du kan också göra dessa tekniker till andra typer av skor som du kommer att köpa.