O2s

Hur att delta i Belmont Stakes

Närvara vid Belmont Stakes kan vara en mycket spännande upplevelse för dem som är intresserade hästkapplöpning. Detta är den sista juvelen i Triple Crown och Belmont Stakes är inte bara den äldsta, med anor från 1867, men även den längsta av de tre tävlingarna på en och en halv mil. Denna ras hålls i New York, 5 veckor efter Kentucky Derby körs. Det kan vara en utmaning att delta i detta evenemang, särskilt när det Triple Crown är på linjen. Här är hur man delta i Belmont Stakes evenemanget på Belmont Park.

Hur att delta i belmont stakes. Det första steget skulle vara att förvärva flygbiljetter kommer dit.
Hur att delta i belmont stakes. Det första steget skulle vara att förvärva flygbiljetter kommer dit.

  • Det första steget skulle vara att förvärva flygbiljetter kommer dit. Dessa kan bokas online eller via en resebyrå. De mest lämpliga flygplatser nära platsen skulle vara La Guardia, JFK och Newark internationella flygplatser.
  • Nästa skulle vara att boka boende under din vistelse. Det skulle vara bättre att välja att bo på ett hotell i Long Island. På så sätt skulle det vara lättare för dig att ta Long Island Railroad och gå av vid läktaren för att inte bli besväras av parkering.
  • Biljetter att delta i Belmont Stakes bör begäras redan i januari. För att kunna utnyttja de förskott biljetter, skulle du behöva fylla upp och lämna in en Reserverad formulär Seat program som kan hittas på nätet. New York Racing Association bör frivilligt skickar ansökan om du har begärt platser året innan.
  • Vara på plats tidigt på dagen för loppet. Du kan få grundläggande behörighet biljetter vid grinden. INÄGA Området är inte öppen för allmänheten. Det skulle finnas gott om spännande utsikt från läktaren, vackra bakgård och den markbaserade. Allmän eller läktaren antagning och klubbhus antagning bör finnas tillgänglig på tävlingsdagen. Bara gå upp till vändkorsen och betala lämplig mängd.
  • Kom ihåg att bära eleganta, stilrena kläder. Att bära smakfulla kläder är en gammal tradition som har funnits i decennier. Parken uppskattar alltid besökare som deltar i denna tidlösa tradition. Som regel kommer de inte tillåta inträde till dessa bär shorts, T-shirts, jeans eller förkortas klädsel. Tänk på att de är ganska stränga i att se till att alla följer klädkoden och deras regler gäller för barn också, inte bara de vuxna. The Belmont Park har byxor, jackor och kjolar som kan lånas på första våningen där en kommer att hitta tjänster för alla gäster. De kan också hittas i klubbhuset, som ligger på andra våningen.

För de människor som skulle vilja titta på någon av Triple Crown tävlingar i person är Belmont Stakes en av de bättre val. Detta är när det gäller både priset på inträdesbiljetter och chansen att faktiskt se hästarna. Var beredd på att stå i långa rader för spel och horder av människor som tittar på spåret. The Belmont Park är en stor anläggning så det inte skulle vara alltför hemskt (andra än linjerna till kvinnornas toaletter). Var noga med att njuta av din vistelse och ha kul medan du tittar på historien görs på banan.