O2s

Hur att dölja skavanker för bröllopet

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna för kvinnor

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna för kvinnor. Brudar kan ha en utbrytning på grund av stress från bröllopet preparatet och detta kan orsaka fläckar på ansiktet. Varje brud vill vara perfekt på hennes bröllopsdag och detta ingår att ha en fläck-fri ansikte. Om du har några fläckar på huden, finns det några saker som du kan göra för att gömma dem på din bröllopsdag.

Läs och följ tipsen nedan för att dölja dina fläckar på din bröllopsdag:

Hur att dölja skavanker för bröllopet. Applicera fuktighetskräm.
Hur att dölja skavanker för bröllopet. Applicera fuktighetskräm.

  • Material. Dölja fläckar är inte så svårt om du har rätt material och om du vet vad du ska göra. De saker du behöver är foundation, vatten-baserad fuktkräm, en ren make up svamp, concealer, en concealer borste, löst puder, ansiktsscrub och mild ansiktstvätt.
  • Rengör ansiktet. Första steget är att rengöra ditt ansikte för att få bort all smuts och damm som samlats. Använd ansiktsscrub och sätta en liten mängd på fingertopparna. Applicera ansiktsscrub på ditt ansikte medan skrubbning i en cirkelrörelse. Den ansiktsscrub kommer bli av med alla döda hudceller och hjälper till att förhindra igensättning av porerna. Efteråt, tvätta ansiktet med mild ansiktstvätt. Pat torka ansiktet med en ren handduk.
  • Applicera fuktighetskräm. Applicera fuktkräm i hela ansiktet. Det är viktigt att du använder vattenbaserad fuktkräm eftersom olje-baserade produkter kan irritera huden och leda till att du har fler fläckar. Den fuktighetskräm hjälper att sätta sminket på huden så att det ser mer naturligt. Vänta tills fuktighetskräm torka i ansiktet helt innan du gör nästa steg.
  • Sätt foundation. Sätt en liten mängd foundation på make up svamp och använda den för att blanda foundation på huden. Se till att du väljer rätt färg på foundation på huden. Glöm inte att blanda den på din käklinje och hals området så att ditt ansikte inte kommer att ha en annan färg från din hals.
  • Använd concealer. Nästa steg är att sätta concealer på dina fläckar att gömma dem. Använd concealer borste och badda den på ditt ansikte medan du använder passiv stroke. Färgen på concealer bör vara ljusare än färgen på stiftelsen. Täck blemmor tills de inte syns längre.
  • Ställ makeup. Det sista steget är att ställa in att kompensera genom att använda löst puder. Applicera löspuder över hela ansiktet. Detta bör ge ditt ansikte en fin lyster. Du bör använda en ljusare nyans av pulver i ansiktet om du är fet. Oroa dig inte om det ser lite vitt på först. När ditt ansikte släpper lite olja, kommer pulvret att bli mörkare.


Efter dessa steg

Efter dessa steg, kan du ansöka redan smink i ansiktet. Använd concealer om du vill bli av med fläckar i ansiktet. Den bättre lösning är att ha en skönhet regim som du religiöst kommer att följa för att förhindra skador från att visas på ditt ansikte. Tvätta ansiktet minst två gånger om dagen och tar bort ditt smink innan du går till sängs för att låta ditt ansikte andas.