O2s

Hur att dyka ett vrak i Chesapeake Bay

Vrakdykning innebär många attraktioner för den duktiga dykare söker mer äventyr och nya saker att upptäcka. Ange Chesapeake Bay, den största mynning i Europa, matas med mer än 150 floder och vattendrag, och även hem för mer än 1.800 skeppsvrak. Även om många snart sjövärdiga fartyg mötte sin tragiska slutet på Chesapeake Bay, de flesta av dem civila krigsoffer, fortsätter Bay är en guldgruva av förundran för vrak dykare och dykning entusiaster lika. Följande tips kommer att ge intresserade vrak dykare grundläggande kunnande inom dykning ett vrak i Chesapeake Bay.

  • Ta med din SCUBA certifiering. Innan du går ut på din första oberoende dykning erfarenhet bör du redan har din SCUBA certifiering. Denna papper krävs när och var du än går dykning. Du kan få din SCUBA certifiering efter att ha deltagit dykning klasser på officiella dykskolor, dykning Outfitters, eller gemenskapsnivå utbildningscentra. När du besöker vrakplatsen, se till att få din certifiering med dig.
  • Göra en del forskning om tillgängliga vrakplatser. Chesapeake Bay har tusentals olika typer av vrak webbplatser. Du bör göra din egen forskning först och välj en vrakplatsen du vill besöka. Från mystiska gamla fartyg världens Galleon, inbördeskrig-eran träbåtar, mäktiga fraktfartyg och ödmjuka bogserbåtar är Chesapeake Bay ett minfält av skeppsvrak. Naturligtvis kommer vissa vrak intressera dig mer än andra, och vissa faktorer som kan hjälpa dig att avgöra att välja en vraket är dess historia, omständigheterna kring dess tragiska slut, den typ av fartyg, djup plus längd du behöver för att täcka, synlighet och både säkerheten på platsen och skeppsbrott själv. Överväga dessa faktorer noga när man beslutar om ett vrak webbplats.
  • Forskning relevanta, platsspecifika lagar. Som en certifierad dykare, du naturligtvis vet alla lagligheten du behöver för att följa med innan du går in i vattnet. Bortsett från de grundläggande regler som du bör känna till utantill, bör du också göra forskning om platsspecifika lagar som styr din vrakplatsen. Chesapeake Bay området omfattar många olika länder. Dykning regler, regler och avgifter skiljer sig från plats till plats. Beroende på vrakplatsen, kan det vara under jurisdiktion av regeringen, privatpersoner som äger marken nära platsen eller oberoende organ som arkeologiska eller bevarande grupper. Tänk på att skeppsvrak inte är så lättillgängliga för allmänheten och de är också föremål för lagligheten. Det lönar sig att veta i förväg vad du arbetar med först.
  • Vara beväpnad med rätt utbildning och utrustning. Vrak dykning är inte för klenmodiga. Det finns många risker, och du bör vara en mycket skicklig och erfaren, eller professionell dykare innan du kan tillåta dig att gräva i vrakdykning. Varje vrakplatsen bär med sig sina egna risker och faror. Förbered dig genom att se din dykning färdigheter och kunskaper är alltid up-to-date. Du bör också känna dig runt dyktabeller eftersom dessa kan hjälpa dig att förstå dyka längd och djup. Kontrollera alltid på all din utrustning och redskap, se till att de är i utmärkt skick. Ingenting ska vara defekt eller inte upp till nivå med dykutrustning standarder. Vi rekommenderar att du tar en spotter och några dykning följeslagare med dig.
  • Säkerheten först! Kom ihåg att under alla omständigheter, är det mycket viktigt att sätta din egen säkerhet och säkerheten för din dykning kamrater först.


Som ett vrak dykare

Hur att dyka ett vrak i chesapeake bay. Ta med din SCUBA certifiering.
Hur att dyka ett vrak i chesapeake bay. Ta med din SCUBA certifiering.

Som ett vrak dykare, bör du veta vad som väntar innan du beger dig ut till ett vrak webbplats. Det räcker inte att du är en certifierad dykare som vet alla grundläggande regler. Du bör också observera på plats reglerna dykning Oavsett om du är dykning i Chesapeake Bay eller någonstans utanför Stilla eller Atlanten. Observation alla relevanta regler kan mycket väl rädda ditt liv, och se till att du har en bra vrakdykning erfarenhet totalt.