O2s

Hur att flytta och skjuta under paintball

Dodging paintball kulor och ta bort dig själv från skottlinjen är två av de taktiker som användes när du spelar en omgång paintball. Det finns fortfarande olika sätt för dig att flytta, sikta och skjuta samtidigt som du spelar för att komma ut som en vinnare. Du måste fokusera på spelet och vara medveten om var dina lagkamrater och motståndare är hela tiden. Här är några tips.

  1. När du skjuter, sikta på något hårt för att bryta paintball och poäng en hit. Sikta på hårda mål, som paintball gevär själv, trattar, baljor och selar och leta efter synliga fötter, knän och armbågar.
  2. Prova olika positioner som ger dig god sikt för att sikta och skjuta på dina mål bakom en bunker. Anpassa dig till din plats och hålla en stram pose så mycket som möjligt och samtidigt hålla ditt skytte handen fri och klar. Du bör kunna skjuta stående, hukande, krypande och knä. Du kan behöva träna på att vara ambidextrous att maximera din fördel.
  3. Tänk framåt hela tiden och att avgöra var du ska titta utifrån avfyrade skott. Vid första snap, måste du bedöma situationen snabbt och huka ner igen. På andra snap, bör du skjuta på mål / s.. Tekniken är att avfyra 03:59 skott först, anka, sedan sikta. Vänta inte med att vara i ett perfekt läge innan du avfyrar.
  4. Vara oförutsägbar att förvirra dina motståndare. Flytta åt olika håll och bränning i olika vinklar. Håll dina armbågar och fötter undangömt vid alla tidpunkter. Fortsätta framåt, särskilt i de fall när dina motståndare inte ser dig. Detta kommer att hålla dem ur balans.
  5. Var medveten om var dina lagkamrater är så att du kan signalera varandra, ge stöd när de är under attack och ge skydd också, att låta andra flytta närmare målet. Utveckla en signal med dina lagkamrater när du vill göra en låg krypa.
  6. Försök att hålla kroppen så nära marken som möjligt när man gör en låg krypa. Använd dina knän, underarmar och tår för att flytta. Håll din rumpa ner och ditt vapen ska vara i ena handen och den klar.
  7. När du når en fördelaktig position, ger en motståndare bas eller flaggan, inte indikation på var du befinner dig genom att skjuta direkt. Håll låg och vila i några minuter när du bekanta dig med det nya området. Lyssna efter rörelser och konstatera att dessa kom från fienden. Titta upp, vänster, höger och framåt. Kommunicera med dina lagkamrater och leta efter den bästa vinkeln var för att skjuta. Om du har fältet fördel, brand i bunkern där dina fiender gömmer sig så att de kommer att hålla huvudet lågt och låta dina lagkamrater för att gå vidare och ta nya positioner.
  8. Om du måste flytta närmare din motståndare att göra effektiva hits och området saknar tillräckligt täcker, löpa från sida till sida när du fotograferar. Se till att dina salvor kommer att träffa mål eller åtminstone ge dig eld lock medan du hittar en bunker, träd eller buskar att ducka in.
  9. Öva kontrollerad bränning. Fotografera planlöst kommer bara slösa dyrbar ammunition. Skjut tillbaka när din motståndare skjuter på dig då ducka för lock. Om du väl gömd bakom en bunker, stanna där tills du får möjlighet att gå vidare och hitta andra gömställen.
  10. Om det finns träd runt omkring dig, är det en bra idé om du kan sitta på ett träd och dra nytta av den extra höjden. Se till att du är kamouflerade och väl dold när du tar på en jakt och sniper roll.

Hur att flytta och skjuta under paintball. Prova olika positioner som ger dig god sikt för att sikta och skjuta på dina mål bakom en bunker.
Hur att flytta och skjuta under paintball. Prova olika positioner som ger dig god sikt för att sikta och skjuta på dina mål bakom en bunker.

Alltid arbeta parallellt med dina lagkamrater och inte sträva efter att vara en hjälte hela tiden. Öva dina drag och skytte tekniker från fältet med dina vänner. Det kommer att göra dig någon skada att bekanta sig med terrängen och spelplan i förväg också.