O2s

Hur att handla designer smycken

Eyeing att förslaget dröm äktenskap

Eyeing att förslaget dröm äktenskap? Eller bara försöker visa upp några blända till din partner? Oavsett orsaken är, kommer ingenting att vara komplett utan den klassiska smycken, kanske en diamantring eller en guld halsband. Till fart din strävan efter den perfekta designer smycken du planerar att köpa, här är de viktiga saker att tänka på din väg till den perfekta affären, och kanske till och med en perfekt dag eller gåva.

  1. Förbered dig på att ställa in parametrarna. Vilka smycken exakt skulle du köpa? Tre faktorer bör sätta ditt köp gränser: budget, tillfälle, och personliga preferenser hos mottagaren. Din budget är den största faktorn, och detta skulle vara ett standardförfarande. Men många tenderar att förbise den andra faktorn och så småningom glömma detta under processen för hemförsäljning. Ha alltid detta i åtanke så att du inte skulle ha stora beklagar efter slösar dina pengar för en medioker affär. En annan faktor är den personliga preferenser hos mottagaren. I grund och botten, skulle det vara riktigt bra för dig att veta vilken typ av smycken mottagaren längtar. Du kan göra en del forskning genom att fråga hans / hennes vänner vad smycken gör hon föredrar för en förlovningsring, till exempel. Att veta detta kommer att kraftigt begränsa dina val i processen för hemförsäljning.
  2. Leta efter pålitliga smycken butiker. Dyra smycken, speciellt ringar designer och sådant, definitivt kosta en förmögenhet, och slösar pengar för undermåliga smycken är inte ett skämt. Därför, särskilt för märkes exklusiva smycken, skulle det vara en stor hjälp att veta de som toppar marknaden i fråga om kvalitet. Du kan besöka bestonlinejewelers.com och bäst-jewelrystores.com att visa en lista av de bästa i området. Några av dessa platser har även en lista över de smycken butiker i din närhet, som kommer att guida dig i att söka efter din perfekta butiken. När du är i butiken, är det en guide åtgärd för att se om butiken är medlem i Europeiska Gem Society, en organisation av högkvalitativa smycken butiker.
  3. Kontrollera butikens kvalitetssäkringssystem och garanti. Det skulle vara en klok sak att kontrollera butikens erbjudanden såsom pengarna-tillbaka-garanti och retur. Designer pärla smycken, på grund av dess dyrbarheten måste alltid sättas i kloka transaktioner, framför allt på grund, oftare än inte, kan du göra fel val, eller pessimistiskt sett butiken kan fälla dig i en värdelös affär. Ett system för kvalitetssäkring är en bra indikator på att butiken har förtroende för sina produkter, och om du har en tanke på ditt köp, kommer du att ha en försäkran om att du inte kommer att lämnas vilja.
  4. Förbered frågor och svar för butikens säljare / s. Det är en säljare jobb att sälja dig verksamhetens produkten, och han kommer att vara en bra resurs person i ditt företag. Med undantag för hans söta tungan som skulle försöka dra dig till en tidig köp, vet en säljare en stor mängd saker om vad smycken skulle vara bäst för en mottagare, vilket säkert kommer att hjälpa dig att bära din börda för otålig för den perfekta designer smycken att köpa. Du kan hjälpa till att underbygga sin "tips" för dig med adekvat svara på frågor som han kan kasta ut, vilket sannolikt kräver att du ge mottagarna höjd, ansiktsdrag, hårlängd, din budget och sånt.

Hur att handla designer smycken. Förbered dig på att ställa in parametrarna.
Hur att handla designer smycken. Förbered dig på att ställa in parametrarna.

Det är en svår men spännande upplevelse att handla för utsökta designade smycken som skulle lämna sin mottagare diamant-struck. Bara sätta din intelligens och självförtroende i spelet, och de smycken som skulle fånga dess bärarens hjärta skulle bara vara några tior bort.