O2s

Hur att hitta billiga kryssningar

Kryssningar är bland de mest populära semester

Kryssningar är bland de mest populära semester. De ger dig en magnifik utsikt över havet, och färdas genom olika platser i samma paket. Det är i grunden ett hotell vid havet.

Det finns flera typer av kryssningar som erbjuds idag. Vissa är enkla sådana som tar dig från destination till destination. Andra erbjuder teman resor beroende på dina önskemål och livsstil. Med det antal alternativ att välja mellan, är det garanterat att du kommer att hitta något som passar dina behov, oavsett din budget.

Hur att hitta billiga kryssningar. Webbplatser på internet.
Hur att hitta billiga kryssningar. Webbplatser på internet.

Här är några punkter att föreslå sätt att hitta billiga kryssningar.

 • Resebyrå. Anställa en resebyrå kan vara den dyraste sättet att boka en kryssning. Eftersom agenter tjäna provision för paketet, kan de rekommendera onödiga bekvämligheter och tjänster. Visst, de får boka hytter i bulk, och de kan få rabatter från kryssningsrederier, men också tar ut en serviceavgift för att göra alla arrangemang för dig.
 • Kryssningsrederier. Kryssningsrederier kan visa dig rabatterade priser. Även om dessa är förmodligen redan mindre än en skulle betala för ett helt paket från linjen, är detta fortfarande detaljhandelspriset.
 • Webbplatser på Internet. För att få den mest prisvärda kryssning priser, är det bäst att gå till stora leverantörer. Exempel är Travelocity, Expedia och CruiseDirect.com. Avsaknaden av en personlig agent bort extra kostnad. Det finns också mindre chans att du kommer att luras att betala för en dyr paket till förmån för agentens provision.
  Dessa leverantörer har möjlighet att få de senaste rabatterna och erbjudanden från kryssningsrederier. De köper också bokningar i bulk, vilket ger dig grossistpriser. Online bokning webbplatser kan du även söka efter de bästa erbjudandena genom att helt enkelt justera datum och destination.
 • Vara sent eller tidigt. Flesta kryssningsrederier är säsongsbunden. Du kan enkelt gissa att lågtrafik säsonger kan erbjuda billigare priser. Bortsett från att välja en ovanlig dag för kryssningen kan du boka även i förväg. Leverantörer och kryssningslinjer erbjuder i allmänhet rabatter till tidiga köpare, eftersom dessa garantier för att deras resor ska bokas. Vissa kommer även släppa priserna på sista minuten-bokningar. I det senare fallet har skeppet redan nått sitt mål passagerare och helt enkelt vill göra extra pengar.
 • Tema paket vs Destination-baserade resor. Enkla kryssningar är vanligtvis billigare än tema sådana. Men det finns några teman kryssningar som erbjuder speciella paket. Familjeresor kan vara billigare om bokat på en familj kryssning. Organisationer och klubbar du tillhör kan erbjuda rabatterade kryssningar inriktade på en viss hobby eller önskemål.
 • Konstituerande och ompositionering kryssningar. Konstituerande resor är för kryssningsfartyg linjer eller fartyg som bara har börjat. Dessa är billiga eftersom de inte ännu populär. Dessa kan också erbjuda den bästa servicen, eftersom företagen vill bygga ett gott rykte för sig själva. Ompositionering kryssningar är verkligen resor för att flytta fartyget från en hamn till en annan. Detta sker ofta på grund av säsongsmässiga skäl, när ett anhalten är mer populär än de andra är. Eftersom de kommer att göra resor i alla fall, kan de erbjuda förmånliga priser för att tjäna lite extra pengar från resan.
 • Närliggande hamnar eller fristående flyg. Flesta kryssning paket inkluderar flyg för att få dig till hamnen. Detta kan please extra kostnader på kostnaden för resan. För att förhindra detta kan du välja en kryssning med en ombordstigningshamnen nära din bostad. Du kan även söka efter flyg på egen hand för att få den billigaste.
 • Läs det finstilta. Några billiga kryssningar kan också ändra resväg i sista minuten. Detta kan inträffa när kaptenen beslutar att stanna vid en hamn är inte lukrativt för fartyget. Läs alla villkor i paketet innan du bokar något.
 • All-inclusive biljettpriser. Resenärer ofta vilseledas av denna term. Detta omfattar vanligtvis bara de mest grundläggande tjänster. Du kan fortfarande behöva betala extra för att få ytterligare bekvämligheter som Internet eller värdeskåp. Måltider är också de mest grundläggande bufféer, som inte kan vara upp till dina förväntningar.
 • Port of Call turer. Kryssningsfartyg erbjuder guidade turer. Detta kostar dig extra om du inkludera det i bokningen eller använda dig av det när du är i hamnen i samtalet. Försök att göra en del efterforskningar på portarna så att du kan utforska på egen hand.
 • Reseförsäkring. Försäkring är en av de gemensamma kostnaderna som är gömda i paketet sönder. Kontrollera att det inte kostar mer än du vill. Det finns försäkringsbolag som erbjuder fristående resor täckning.