O2s

Hur att hitta college fotboll plockar

Fotboll har varit ett spel njöt av högskolor i mer än ett sekel, och ändå du inte skulle känna igen sporten som det var första spelas på November 6, 1869 i New Brunswick, New Jersey. När Princeton och Rutgers först spelade detta spel, det fanns 25 spelare för varje sida, och det spelades på ett enormt fält 120 meter lång och 75 meter bred.

Efter några år

Hur att hitta college fotboll plockar. Fotboll prognoser är mycket uppskattad i det här landet.
Hur att hitta college fotboll plockar. Fotboll prognoser är mycket uppskattad i det här landet.

Efter några år har flera förbättringar till spelet introduceras. Det var år 1875 då bollen ändrades till ett äggformat läderklädd boll. Året därpå var ribban läggs till goalpost på 10 meter hög och fältet minskades till med endast 15 spelare för varje sida. Men det var först när Walter Camp, en fd Yale-spelare, reviderade regler att detta spel började se ut som det är idag.

Under sina tidigare år, var spelarna väldigt sårbara för skador på grund av en taktik som används vid den tiden, den "flygande kil." Detta var så småningom förbjöds, eftersom så många spelare blev skadade när överkörd av härjande laget. Numera även med alla de förbättringar i regelverk och säkerhet redskap, har denna sport fortfarande gott om skador.

Den college fotboll system för att fastställa en mästare i Bunkemästerskapserie är skillnad i någon annan sport. Det finns en serie av "skål spel" och sportswriters och andra icke-spelare väljer de årliga nationella mästerskap utmanare genom att rösta. På en grundläggande nivå, måste lagen vinner minst 6 matcher under säsongen för att vara "skål stödberättigande." Lagen konferens rang kommer att avgöra om de kommer att bjudas in till en skål spel.

Fotboll prognoser är mycket uppskattad i det här landet

Dessa sport tidningar och tidskrifter. Fotboll har utvecklats genom åren.
Dessa sport tidningar och tidskrifter. Fotboll har utvecklats genom åren.

Fotboll prognoser är mycket uppskattad i det här landet, och studenter och alumner college regelbundet kontrollera de plockar college fotboll för att veta vilka lag har goda resultat och ranking. Flera sport tidningar och tidskrifter avsätta en särskild del för fotboll plockar av säsongen. Sport författare och deras personal sammanställa resultaten av bunkelekar och hålla koll på lagens win-förlust rekord. Dessa placeras sedan i diagram för att visa vilka lag som är berättigade till Bunkemästerskapserie där de bästa två college fotbollslag kämpar mot varandra.

Med införandet av Internet, är college fotboll plockar också av flera webbplatser som fokuserar på college fotboll spel och ranking laget. Online kan du också se de olika listorna i de olika spelen skål mästerskapet äger rum under slutet av året.

Dessa sport tidningar och tidskrifter

Dessa sport tidningar och tidskrifter, och även de webbplatser som fokuserar på college fotbollsmästerskap, till alla vie bevisa att deras bästa college fotboll plockar är de som kommer att uppstå som skål mästare, säsong efter säsong. Om du vill veta vilken tidning eller webbplats är en mer tillförlitlig källa, kontrollera sina uppgifter. Vilka år fick de verkligen college fotboll plockar rätt?

Fotboll har utvecklats genom åren

Fotboll har utvecklats genom åren, men spänningen den häckar och lojalitet det ingjuter är legendariska. Även om den nuvarande trenden är för college fotbollsspelare att behandlas som superstjärnor, och fokus ligger på dem i stället för spelet, fortfarande sin plats i Pantheon av spelen säkerställs. De tränare och spelare som gav sitt allt college fotboll har gjort detta det mest populära spelet för de senaste fem decennierna.