O2s

Hur att hitta rabatterade biljetter flygbolag

Att hitta de bästa rabatterade biljetter flygbolag kräver lite tid på nätet för prisjämförelser, liksom användningen av en resebyrå (det senare gäller särskilt för internationella flygningar).

  1. Alla vet om de vanliga flygbiljetter rabatt webbplatser som Expedia , promotions , och Travelocity , och medan priserna inte varierar mycket mellan platserna, de är värda en titt. Två nyare webbplatser som erbjuder prisjämförelser för att prova är kajak och Mobissimo .
  2. Om flyger inom Europa, först kolla priser på webbplatserna för lågprisbolag som Jetblue , Southwest , Europe väst , och Ted . Full prissatta flygbiljetter på dessa flygbolag har ofta visat sig vara billigare än en rabatterad biljett på en stor transportör, och ännu bättre när det erbjudanden.
  3. Anmäl dig för nyhetsbrev från flygbolag du ofta använder så ofta flygbolagen kommer att skicka ut förhandsinformation om biljettpris försäljning till sina trogna läsare. Andra e-nyhetsbrev för att anmäla sig till är smartare resor eller Airfare vakthund , som båda är catch-all resor webbplatser med aktuell listor över biljettpris försäljning.
  4. Om flyga utomlands, är det bäst att dubbelkolla biljettpriser med en god gammaldags resebyrå eftersom en agent kan söka efter biljetter i den billigaste biljettpriset klassen. Några av de bästa erbjudandena finns på byråer som är specialiserade på biljetter till ett visst område, till exempel: en resebyrå i Chinatown kan vara det bästa stället att köpa en flygbiljett om du är på väg till Asien.
  5. Den som är under 26 år och / eller en elev bör först söka för rabatterade student biljetter. En av de bästa ställena att göra så är STA Travel , en global byrå som specialiserat sig på studenternas flygpriserna. De har ofta airfare försäljning och en pratstund med en av sina agenter (på telefon, på deras kontor, eller via en online-sökning) kan ge ett enormt rabatterad biljett, speciellt om rubrik till Europa. En annan användbar webbplats med listor över diskonterade elev flygpriserna är smartare resor , som sammanställer alla aktuella flygresor försäljning av olika flygbolag.
Hur att hitta rabatterade biljetter flygbolag. Den som är under 26 år och / eller en elev bör först söka för rabatterade student biljetter.
Hur att hitta rabatterade biljetter flygbolag. Den som är under 26 år och / eller en elev bör först söka för rabatterade student biljetter.

Slutligen, bok och njuta av din resa. Några andra användbara flygande och resetips inkluderar hur man övervinna rädslan för att flyga och hur man kan växla valuta på nätet .