O2s

Hur att hitta rätt frisör för att passa dina behov

Ta hand om ditt hår innebär söker en frisör som inte kommer att göra stor skada på dina flätor. Naturligtvis som konsument bör du söka efter stylister som är professionella, kunniga, effektiva och användarvänliga. Jag vet att det är svårt att anförtro din älskade hår till vem som helst. Och om du måste leta efter en frisör, se till att han passar dina behov.

Fråga dina vänner och släktingar för några rekommendationer.

Hur att hitta rätt frisör för att passa dina behov. Fråga dina vänner och släktingar för några rekommendationer.
Hur att hitta rätt frisör för att passa dina behov. Fråga dina vänner och släktingar för några rekommendationer.

Jag hade en kollega som såg riktigt underbara i sin rakkniv-cut hår

Jag hade en kollega som såg riktigt underbara i sin rakkniv-cut hår. Jag frågade genast vem hennes frisör var, och hon entusiastiskt berättade att det fanns en viss "Rey" från en lokal salong. Hon erbjöd även att ta mig till honom. På den tiden var jag ganska chockad med stylister, eftersom mitt hår fick en fruktansvärd tjänst från en billig salong. Nu är jag insinuerar ingenting. I själva verket var min kollegas favorit salong en billig en - inga state-of-the-art anläggningar som de flesta städer och posh salonger har. Jag var så imponerad av hur hennes hår gjordes att jag inte tvekade.

Sant nog var hennes hjälte en stor stylist

Sant nog var hennes hjälte en stor stylist! Han pratade även med mig och förklarade för mig rätt stil för min ansiktsform. Jag visste att min lager passar min blick, men jag sa till honom att jag ville sätta lite kant till min stil. Han gick med på att experimentera lite. Han gav mig söta smällar. Det var vad jag tyckte om den frisör. Han visste vad han gjorde, men han var inte rädd för att prova några olika saker. Om du ska leta efter en frisör, be dina vänner, men också kontrollera hur deras egen "göra passar dem. Naturligtvis kan de vara förspänd på ett sätt. Åtminstone få tre åsikter, och du kan vara pekade i rätt riktning.


Scout salonger och visa sina tjänster.

Jag hade en kollega som såg riktigt underbara i sin rakkniv-cut hår. Scout salonger och visa sina tjänster.
Jag hade en kollega som såg riktigt underbara i sin rakkniv-cut hår. Scout salonger och visa sina tjänster.

Vad jag gör är lite forskning. Jag besöker flera salonger, ibland under sken av att ha mina ögonbryn tränas eller har mina klor gjort. Sen jag be om deras broschyr och intervjua stylister om en viss tjänst. Att ha att tala ensam kan ge dig en uppfattning om frisör har massor av erfarenhet. Fråga också om eventuella rekommenderade nedskärningar eller stil för ditt hår. Den kunniga frisör kommer verkligen undersöka ditt ansikte och ditt hår textur och kommer att berätta vad ditt hår behöver. Dock, naturligtvis, är detta också en del av sin marknadsföringsstrategi.

Planera och besluta vilken typ av salongen du vill.

Det finns salonger specialiserade på nedskärningar, och det finns de som är utmärkta med tjänster hår riktning. Prata med olika stylister, och ta reda på vad deras försprång framför andra stylister är. På så sätt gör du en mental katalog över salonger och frisörer. Jag föreslår plocka salongen som har färre stylister. Det betyder att de verkligen tar tid på en kund. Smockfull salonger ger mig intrycket att deras stylister är upptagen som bin, och de kommer att påskynda behandlingen för att underhålla alla sina kunder. Också se upp för nybörjare. De kan vara praktikanter och inte upplevs som i att experimentera med stilar.