O2s

Hur att hitta spel road trip

Väg resor brukar gå ungefär så här: Du packar upp din bil och anges, du och dina medresenärer känner redo för alla typer av äventyr. Två timmar, ett depåstopp och en radio död zon senare, du dör av tristess. Vad göra?

Tja, kan du sätta på hörlurarna och ställa alla ut, den starka-stomached kan välja att läsa, och alla men föraren kunde nap. Men om du verkligen vill göra det mesta av din resa, spela vissa spel. De kan vara så enkelt som att räkna vissa föremål eller de kan kräva omfattande koncentration från deltagarna. Oavsett, de gör tiden att gå, och kan erbjuda en trevlig blandning av utbildning och roligt för barn eller vuxna.

Hur att hitta spel road trip. Googla "road trip spel" kommer att leda dig till webbsidor med instruktioner för massor av enkla spel med få eller inga tillbehör som krävs.
Hur att hitta spel road trip. Googla "road trip spel" kommer att leda dig till webbsidor med instruktioner för massor av enkla spel med få eller inga tillbehör som krävs.
  1. Googla "road trip spel" kommer att leda dig till webbsidor med instruktioner för massor av enkla spel med få eller inga tillbehör som krävs. Du kan räkna registreringsskyltar från olika stater, spelar jag Spy eller Tjugo frågor, eller berätta historier som kräver varje deltagare för att göra upp en sektion i tur och ordning.
  2. Ta målarböcker och pennor för att hålla barnen upptagna när du är för trött för att spela. Blankt papper kan förvandlas till improviserade Pictionary (välja ett ord och definiera det med bilder). Också bra: Tokiga Libs. Dessa små kuddar av papper innehåller korta berättelser med flera ämnen som spelare måste slutföra. Författaren frågar de andra spelarna endast för den typ av önskat ord (dvs. ett verb, ett substantiv, något du skulle hitta i kylskåp) och fyller i tomrummen. När du är klar, läser författaren berättelsen högt.
  3. Pop i din favorit bokhandel - den ena runt hörnet eller en online-återförsäljare - och plocka upp en bok av spel i avsnittet resor. Ibland de bästa är den enklaste, men, så inte känner sig tvungen att köpa flera volymer, eller något som ser särskilt komplicerat. Kom ihåg, om det är för mycket, kommer ingen vill spela, och du kan sluta med en carful av uttråkade, vresig passagerare eller exakt det scenario som road trip spel var utformade för att undvika.
  4. Många brädspel också komma i resor versioner. De apparater är miniatyr och ofta magnetiserade, och klassiska spel kan hittas i box set, så att när pjäser spelas ut, kan du prova Snakes and Ladders eller schack. Dessa är bra för att hålla baksätet sysselsatt medan förare och kartläsare sköta vägen.
  5. Fråga vänner för rekommendationer, och få dina medpassagerare inblandade. Om du rider med barn, tilldela dem att hitta ett par matcher vardera. Egentligen kan du skapa denna regel för väg-trippers i alla åldrar, de flera andra människor känner investerat i underhållningsbranschen, desto större är chansen att ni alla kommer att ha lite kul.
  6. Trött på att läsa och skriva? Vänd upp musiken och har en sing-a-long, eller skapa en road-trip karaoke mix och ha en liten tävling.
  7. Se till att ge alla raster. Entertainment är nödvändigt, men obevekliga deltagande inte. Vägen är en utmärkt plats att sova också, så efter att du har uttömt dina passagerare, låt dem tillbringa en timme eller två i drömmarnas land. Ibland är det bästa ljudet från baksätet är inte skratt, men tystnad.