O2s

Hur att hitta stadens hotell i Glasgow

Glasgow är Skottlands största stad

Glasgow är Skottlands största stad. Det är också den tredje mest folkrika staden i hela Storbritannien. Med en stor industriell bas, har staden en enorm sysselsättning befolkning. Dess varvsindustrin är känd som Storbritanniens största. Trots att ett industriellt centrum för ett sekel redan har det utvecklats nu sin finansiella sektorn. Å andra sidan, det är verkligen inte erbjuder mycket i form av turism, även om det har många viktorianska eran byggnader som är värda att besöka. Ändå har ett antal av stadens hotell har inrättats för att ta emot gäster som besöker staden i affärer.

Hur att hitta stadens hotell i Glasgow. Ramada Glasgow City Hotel ligger bara en kilometer från Glasgows centralstation och 11 kilometer från Glasgow International Airport.
Hur att hitta stadens hotell i Glasgow. Ramada Glasgow City Hotel ligger bara en kilometer från Glasgows centralstation och 11 kilometer från Glasgow International Airport.

Följande är några av de hotell värt att vistas på om ditt besök i staden.

  • Ramada Glasgow City Hotel ligger bara en kilometer från Glasgows centralstation och 11 kilometer från Glasgow International Airport. Det är också en kilometer nära Royal Concert Hall och Buchanan Street, ett flott köpcentrum i staden. Hotellet har plattskärms-TV i varje rum med in-demand-filmer tillgängliga.
  • Thistle Glasgow ligger mitt i centrum av staden, nära affärsdistrikt. Hotellet erbjuder utmärkt boende till mycket rimliga priser. Vad är stolt över, dock är det Michael Caines Restaurant, som vann Restaurant of the Year av CIS Excellence Award 2009.
  • Best Western Glasgow City Hotel är ett av de mest besökta west hotell i staden. Detta beror delvis på det faktum att detta hotellets läge gör det till ett logiskt val för besökare som vill ha alla bekvämligheter i staden att vara inom räckhåll. Den har en modern exteriör design och dess inredning är elegant och väl utrustade med digitala underhållningssystem.
  • Charing Cross Guest House är ett budgethotell. Men medan dess rumspriser är verkligen låg, kan dess service och rummet logi passerar faktiskt upp för ett lyxhotell. Frukost ingår i rummet boende. Alla rum har TV med satellitkanaler finns.
  • Marriott Glasgow är valet för dem som vill besöka staden med stil. Det lyxiga hotellet ligger bara några minuter från Glasgows nattliv och dess bästa köpcentrum, Scottish Exhibition and Conference Center. De rumspriser kan vara dyrare än de flesta andra kan dock.

Du kan fortfarande ha fler alternativ än de som nämns ovan

Du kan fortfarande ha fler alternativ än de som nämns ovan, inklusive Bordeaux hotell. De flesta av Glasgows hotell är rätt i mitten av staden. Detta innebär att om du är gäst här, kommer du säkert finna det bekvämt för dig att gå till någon del av staden. Som Skottlands största handelsstad, kan Glasgow erbjuda dig många affärer och nöjesdistrikt till medan tid. De flesta av dessa är nära hotellets platser. Hotellen, å andra sidan, varierar i pris men de flesta av dem kan erbjuda anständiga till posh stadens boende.