O2s

Hur att kasta en flygande skiva forehand

Forehand teknik i skivan kasta är nästa steg från den grundläggande kast. Avancerade Spelare använder ofta det, men nybörjare kan lära sig och göra det också.

Här är stegen i att kasta en flygande skiva med forehand teknik:

1. Innan beslut fattas att prova denna teknik, se till att det finns tillräckligt avstånd mellan dig och din partner. Denna typ av kast kommer med mycket fart och hastighet. Följ dessa steg för att uppnå en korrekt hållning:

 • Håll armbågarna nära höfterna. Stå sidled i den riktning i ditt kast.
 • Stå med fötterna isär ungefär en fot isär.

Hur att kasta en flygande skiva forehand. Håll armbågarna nära höfterna.
Hur att kasta en flygande skiva forehand. Håll armbågarna nära höfterna.

2. Ta tag i skivan enligt tekniken med forehand kasta som du tänker oss. När du är på väg att kasta skivan, vilket gör att den är lutad. Du kan svepa handen och en längd av armen längs skivans kant för en bra spinn.

 • Håll armbågarna nära höfterna. Stå sidled i den riktning i ditt kast.
 • Det finns två metoder för snärta skivan forehand teknik. En metod kallas stabilitet grepp. Placera tummen på utsidan av skivan fälgen. Placera sedan långfingret i mitten kanten, medan pekfingret placeras säkert på insidan av skivan.
 • Den andra metoden, som är enklare, kallas kraftgrepp. Detta görs genom att en seger skylt med pekfingret och långfingret på insidan delen av skivan. Tummen är på utsidan delen av frisbee-skiva skapar en nypa för att hålla skivan.

3. Detta är hur utsättning eller stiletter görs:

 • Den yttre spets skivan bör lutas nedåt.
 • Ta din handled inåt så att den är vinkelrät med din arm.
 • Din kasta skuldra bör vara droppe lägre än den andra.
 • Tills du släpper, måste du se till att du kommer att hålla nivån på skivan för att göra din kasta mer exakt.
 • Eftersom det finns lite rotation från axeln, skulle du måste lita på din handled. Kraften i flick kommer från whiplash effekt när du knäppa din handled för release.
 • Samtidigt släpper greppet, så att långfingret har sista förbindelse med frisbee-skivan.

4. När skivan har sjunkit på sin sida, prova att sänka axeln ännu mer. Även om det är lättare att kasta med en lös grepp, längre kasta en uppnås med hårdare grepp.

5. Kom ihåg att du kasta vara besvärligt i början, men när du går längs, kommer du att inse att praxis gör ditt kast perfekt.

Håll armbågarna nära höfterna. Det finns två metoder för snärta skivan forehand teknik.
Håll armbågarna nära höfterna. Det finns två metoder för snärta skivan forehand teknik.

6. När du blir mer naturligt med denna teknik, kan du lyckas stänga avstånd från ditt mitten och pekfingret i Power Grip metoden. Denna åtgärd kommer kunna att du kan lägga kraften på kast. Du kan också börja använda armen för att hjälpa din handled för kast. Inledningsvis, är det svårt att förflytta armen alls.

Oavsett om det är för konkurrenskraftig spel eller en stor show för din Frisbee kompisar, hantera en forehand kasta är en stor bedrift för en nybörjare och en annan knepig steg för förskottet spelaren.