O2s

Hur att köpa flygbiljetter


Om du planerar en resa, har du några alternativ när det gäller att köpa dina flygbolag biljetter. Dessa tips belysa de olika sätt du kan köpa flygbolaget resor.

Steg 1

Hur att köpa flygbiljetter. Gå igenom en resebyrå.
Hur att köpa flygbiljetter. Gå igenom en resebyrå.

Gå igenom en resebyrå. Oavsett var du flyger till, kan en resebyrå hjälper dig att köpa flygbiljetter för att få dig dit. Ring eller besök en resebyrå nära dig och fråga om flyg till din destination. Välj ett flyg som passar dina behov i termer av avresa och ankomst datum, antal anslutningar och bagage. Också överväga om måltider ingår och avgöra om du vill flyga ekonomi eller business class. Berätta för din resebyrå som biljett du föredrar och ber henne att boka det för dig. Allt du behöver göra är att förse henne med betalningen och resebyrån med göra resten av jobbet åt dig.

Steg 2

Bok med en resa webbplats. Another användarvänligt sätt att boka flygbolag biljetter är att besöka online-webbplatser. Sajter som http://www.cheaptickets.com/ och http://www.expedia.com/ är resor webbplatser som har kapacitet flygbokning. Fyll i uppgifter om flygningen du behöver ta, inklusive din avgång och ankomst flygplatsen och längden på din vistelse. Du kommer då att visas några alternativ för flygbolag flygningar som uppfyller dina krav. Välj en flygning som uppfyller din budget och dina kriterier resor (några layovers, minst restid, och så vidare). Följ anvisningarna på resor webbplatsen genom att fylla i information som begärs av dig och inom några minuter kommer du framgångsrikt har bokat ditt online-biljett. När du ger betalningsinformation, är ditt flyg bekräftas. Se till att du skriver ut en kopia av ditt flyg köp för din bokföring så att du inte kommer att ha några problem när du kommer till flygplatsen. (Om du är osäker på att använda online resesajter för att boka flygbolaget resor, kan du ringa flygbolaget leverantören efteråt och bekräfta ditt flyg om det kommer att lätta ditt sinne.)

Steg 3

Köp direkt från flygbolaget transportören nätet. Du kan också köpa flygbiljetter direkt från flygbolagen själva. Besök flygbolagens webbplatser (European Airlines är http://www.aa.com/ och Southwest Airlines är http://www.southwest.com/ ). Fortsätt till flygbokningen sektionen och fylla i de blanketter som de är nödvändiga för dig. Du har möjlighet att flera flygningar att välja mellan och du kan även tjäna belöningar för att boka en resa direkt från operatörens webbplats. (Detta kan förtjäna din gratis flygbolaget resor i framtiden.)

Steg 4

Bok med en resa webbplats. Köp direkt från flygbolaget transportören nätet.
Bok med en resa webbplats. Köp direkt från flygbolaget transportören nätet.

Ring flygbolagets bokningsavdelning. Annat enkelt sätt att boka resa med flyg är att ringa flygbolaget direkt. Kontakta kundtjänst på din favorit flygbolag och begära att boka ett flyg. Liksom online webbplatser, kommer du bli tillfrågad om din önskade datum och flygplatser, och därefter kommer du att få ett pris. Detta pris kan vara lite högre dock, eftersom telefon bokningar kommer alltid med en extra bokningsavgift.


Nästa gång du behöver för att boka ett flyg, överväga alla alternativ du har. Resebyråerna kan kundtjänst och webbplatser hjälpa alla er att boka flygbiljetter.