O2s

Hur att rengöra en bärbar igloo is bröstet

Coleman kan ha populariserade idén om att använda is bröstet för camping

Coleman kan ha populariserade idén om att använda is bröstet för camping. Men det betyder inte att Igloo är ett sämre märke. I själva verket är detta märke redan populär över hela världen för att skapa hållbara och tillförlitliga is bröstet. Förutom styrka, är Igloo också lätt att underhålla och rengöra. Det är lika enkelt som att rengöra dina vanliga kök varor.

Även lätt, måste du ändå följa vissa tips och riktlinjer om hur man gör det ordentligt. Så, tom att isen bröstet och följ rengöring stegen nedan:

  • Torka det. Fukta en svamp av ren bomullsduk med lite vatten och några droppar av din valda diskmedel. Andra tvålar är okej så länge de är milda. Till skillnad från andra tvål, diskmedel är lättare att skölja bort och lämnar uppfriskande doft för isen bröstet. Torka alla delar av isen bröstet-insidan, utsidan, handtag, etc. Försök att ta bort smuts byggs upp på hörnen genom att ge en liten ansträngning vid torka.
  • Borsta det. En tandborste eller din tvätt pensel bör bidra till att undanröja nedsmutsning på isen bröstet. Detta behövs särskilt om det yttre har en matt finish och har en texturerad design.
  • Ta bort fläckar. Är insidan av isen bröstet ganska gulaktig i färgen? Det händer som The Thing åldrar. Det kan blekas, fast, genom att använda en blekmedel lösning. Blanda lite blekmedel med lite vatten. Torka av lösningen på fläcken och låt det sitta i ungefär tre minuter. Töm ut lösningen och skölj bort med rent vatten.
  • Bakpulver är också användbart för att ta bort fläckar på isen bröstet. Blanda lite bakpulver med bara tillräckligt med vatten. Gnid den på fläcken, låt det i ungefär fem minuter, och skölj med vatten. För svårare fläckar, bör en bakpulver pasta bli av med dem. Sätt pastan på de färgade fläckarna och låt det sitta i ungefär en timme eller två.
  • Rengör lukten. Skölj Igloo is bröstet. Vill du luktar fortfarande något otäckt? Om så är fallet, förbereda en lösning som kommer att råda bot på detta. Vinäger och citronsaft är både hjälpsamma. Blanda någon av dina valda vätskan till en lika stor mängd vatten. Torka den på isen bröstet och lämna den där i fem minuter. Skölj med rent vatten och kolla igen om lukten finns kvar. Upprepa processen tills lukten är borta. Inget behov av att använda såpvatten igen. Citronsaft och vinäger fungerar också som desinfektionsmedel.
  • Torka den torr. En ren bomullsduk eller handduk kommer att bli stor på att absorbera vätska på den bärbara is bröstet. Helt utplåna den och låt den torka innan du sätter på locket och förvara sak.

Hur att rengöra en bärbar igloo is bröstet. Bakpulver är också användbart för att ta bort fläckar på isen bröstet.
Hur att rengöra en bärbar igloo is bröstet. Bakpulver är också användbart för att ta bort fläckar på isen bröstet.

Där är den bärbara Igloo is bröstet redo för nästa camping. Det exakta datumet för din nästa camping är ännu inte bestämd. Men åtminstone, du är definitivt säker på att din is bröstet är alltid redo att hålla din mat och dryck kall.