O2s

Hur att simma en bröstsim snabbare

I simning

I simning är bröstsim en stil där simmaren är på deras bröst och överkroppen roterar inte. Det anses vara en svår stroke eftersom det kräver uthållighet och benstyrka jämfört med andra slag. Det är också den långsammaste men mest effektiv när det gäller energiförbrukningen bland de fyra konkurrerande slag av simning.

Att lära sig att simma bröstsim snabbare kan göra skillnaden mellan en mästare och en medioker bröstsim simmare.

Här finns enkla tips och övningar som kan hjälpa dig att simma bröstsim snabbare:

Du bör få ett bättre effektivisera ställning

Du bör få ett bättre effektivisera ställning. Streamline ställning simmaren ståndpunkt under vattnet efter att skjuta upp en pool vägg. För att effektivisera, måste du stoppa ditt huvud i din krage ben, pekar båda armarna rakt fram i en stram linje. Kram och tryck på baksidan av huvudet med undersidan av armarna. Detta är den mest hydrodynamiska positionen som möjliggör en person att få acceleration under vattnet.

När du utfall i din effektivisera ställning

Hur att simma en bröstsim snabbare. Du bör få ett bättre effektivisera ställning.
Hur att simma en bröstsim snabbare. Du bör få ett bättre effektivisera ställning.

När du utfall i din streamline ställning bör huvudet vara upp till se till att dina öron är mellan dina biceps. Lyft inte upp huvudet innan du startar din stroke. Det kommer att bromsa din fart ner och bryta din effektivisera. Håll din ström linje ställning längre och kommer att spara några sekunder.

Sätt mer uppmärksamhet åt timing när man ska gå för luft

Sätt mer uppmärksamhet åt timing när man ska gå efter luft. Veta när man ska lyfta huvudet för att börja luft. Detta görs genom att hålla huvudet i linje vid början av pull. Detta kommer inte bara hålla dig i en bättre effektivisera ställning längre men gör det också lättare att engagera Latissimus dorsi och dra nytta av den naturliga ökningen av kroppen till pull.

Sätt uppmärksamheten på den första delen av din pull

Sätt uppmärksamheten på den första delen av ditt drag. Håll huvudet stadigt och rakt som händer börjar att separera som du gör på stroke. Låt ditt huvud att upprätta endast när händerna har börjat med pull. Fingrarna ska vara som en vante eller fin som du simmar. Detta gör att du kan gå genom vattnet snabbare än en simmare som har sina fingrar isär. För att hjälpa dig med denna övning kan du använda verktyg som paddlar och Underwater snorklar.

Öva genom att börja långsamt och gradvis öka takten som du får mer bekväm. Lägg strömmen till ditt drag och börja göra det snabbare och snabbare. Se till att du håller dina händer och armbågar högt och känna pull anslutning över hela ryggen eller via din Latissimus dorsi. Andas ut på vägen upp för att få god luftväxling. Gömma dig huvudet tills din pull rör dig genom vattnet.

Lär dig den perfekta timing kombinationen

Lär dig den perfekta timing kombinationen. Kom ihåg följande: Kick, Glide och Pull. Sparkar inte och dra samtidigt. Kicking och dra samtidigt kommer inte att tillåta dig att glida. Det krävs också en stor ansträngning i stället för att dra nytta av den naturliga dra av vattnet. Du kan också öka din hastighet genom att lägga ström till dina sparkar. För att göra detta använder en kickboard för praktiken.

När du utfall i din effektivisera ställning. Sätt mer uppmärksamhet åt timing när man ska gå för luft.
När du utfall i din effektivisera ställning. Sätt mer uppmärksamhet åt timing när man ska gå för luft.

Nu när du vet hur man simma bröstsim snabbare, kan du dyka in och vara mer säker med din bröstsim.