O2s

Hur att trimma en mans skägg

Skägg berätta mycket om en människas karaktär och modekänsla

Skägg berätta mycket om en människas karaktär och modekänsla. Vissa män tror att en hel del av ansiktshår bidrar till att vara macho, som Russel Crowe gjorde i Gladiator, medan andra väljer att följa den rent-rakade James Bond som aldrig misslyckas med att se chic och maskulin. På senare tid har skägg i olika former och storlekar populariserats av pop artister som Justin Timberlake och rappare som Jay-Z och Black Eyed Peas. Om du vill ha dessa trendiga skägg, bör du överväga starkt besöker en män salong och få en professionell göra det åt dig. Men förutom att vara ett mode uttalande, att hålla en vältrimmade skägg är ett sätt att upprätthålla god personlig hygien. Som sådan, är regelbunden trimning rekommenderas.

Hur att trimma en mans skägg. Först av allt, tvätta skägget innan du trimma den.
Hur att trimma en mans skägg. Först av allt, tvätta skägget innan du trimma den.

  • Först av allt, tvätta skägget innan du trimma den. Du kan använda en vanlig tvål om du har bråttom, eller välja schampo med balsam om tiden tillåter. Användningen av ett balsam rekommenderas för någon vars skägg kvalitet är grov. Rensa upp måste vara ett viktigt steg i skägget trimma eftersom varje snitt i huden som resulterar från trimning kommer sannolikt lätt infekterade om de omgivande hårstrån är osterila. Klappa ansiktet torrt efter rengöring och innan du fortsätter till nästa steg.
  • Det finns två sätt att trimma en mans skägg. Du kan antingen använda en sax eller ett skägg trimmer, beroende på skägg stil som du vill idrotten. Saxar används endast om trimning kommer att vara minimal speciellt för män med tungt och tjockt skägg.
  • För att trimma med sax, kontrollera att du har följande till hands: vässade par barberare sax, medellånga bred tand kam, mindre luskam och en förstoringsspegel.
  • Med hjälp av en bred tand kam, kam längs hårets tillväxt för att räta ut alla trassliga hår. Börja med att klippa bara på ena sidan för att säkerställa symmetri. Börja nedanför öronen tills hakan. Använd mindre kammen att guida dig med trimning. När den ena sidan är gjort, fortsätter att trimma den andra sidan av ansiktet.


Om du hittar putsning med en sax hårt

Om du hittar putsning med en sax svårt, tidskrävande och otillfredsställande, köpa en hög kvalitet skägg / mustasch trimmer. I paketet ingår vanligtvis olika typer av blad, som har olika styrkor i trimning. Läs användarhandboken mycket väl veta vad bladet helst måste användas för att passa din personliga stil och den längd du vill ha. När du har valt rätt klinga för dig, bifoga det till maskin, plugg eller infoga batterier beroende på maskinens krav. Glöm inte att tvätta ansiktet med tvål och vatten eller schampo och balsam. Klappa skägget torra innan du börjar trimma den. Ta bort alla tovor genom att kamma skägget först. Slå sedan på skäggtrimmer och börjar på ena sidan av ansiktet. Börja trimning nära öronen går ner till hakan. Upprepa detta på den andra sidan. Titta i spegeln och se om resultaten är gynnsamma för dig. Om herrelösa hår inte kan tas bort av trimmern, använd den gamla goda sax för att trimma vidare.