O2s

Hur att växa naglar snabbt

Sofistikerade kvinnor sysslar med bild

Sofistikerade kvinnor sysslar med bilden. De måste synas estetiskt tilltalande inom samhällets normer och kultur. Kosmetika, kläder, hår stil, och liknande är alla viktiga för de flesta kvinnor. De har alla att vara perfekt. Och eftersom kvinnor sysslar med varje liten detalj på sin kropp, sina naglar måste vara i toppform. Detta inkluderar växande dem länge och forma dem perfekt. Trots detta kan vissa kvinnor klippa sina naglar för kort alltså, vilket gör dem vänta för dem att växa till önskad längd för att utforma dem.

Som sagt, om dina naglar är för korta och lust att påskynda deras tillväxt, så här är några tips du kan överväga att prova:

  • Hand om dem. Det största hindret för att spika tillväxt är spik skador. Om dina naglar är skadade, då deras tillväxt kommer definitivt att förkrympta. Så är fallet, kommer du definitivt att ständigt ta hand om dina naglar. Använd en nagelfil för att forma dina naglar varje så ofta. Tvätta händerna och skrubba naglarna ofta. Undvik de externa faktorer såsom den hårda kylan och den extrema värmen genom att bära handskar. Gör samma sak om du ständigt ägnar sig åt kroppsarbete. Håll dina naglar fuktig, glansigt och friskt med handkräm. Gör allting för att hålla dina naglar i toppform och du bör kunna öka 1/8 tum tillväxt på dina naglar varje månad.
  • Träna dina fingrar. Det kanske låter fånigt, men det fungerar. Genom att utöva fingrarna, är du öka blodcirkulationen i fingrarna, vilket stimulerar tillväxten av dina naglar. Med det sagt, kan du skriva på datorn, sy en fin tröja eller spela piano. Detta kommer att träna fingrarna och få mer blod att pumpa dina siffror.
  • Mer är bättre. Detta avser endast proteinintag. Ju mer protein du tar i ditt system, desto bättre dina celler regenerera. Detta innebär att dina naglar kommer att växa snabbare och friskare. Komplettera din högt proteinintag med dagliga doser av vitamin C och D som hjälper celltillväxt och reparation.
  • Hydrate. Vatten är det grundläggande elementet att den mänskliga kroppen inte kan leva utan. Dricka mycket vatten kommer att hålla kroppen frisk ner till cellnivå. Drick ca 8 till 12 höga glas vatten om dagen och dina naglar ska få meddelandet.
  • Håll dig frisk. Motion och rätt kost kan öka celltillväxt oerhört. Bortsett från det ökade intaget av protein och vitaminer och konstant träning av fingrarna, som ger samma vård för din kropp kommer att hjälpa dina ansträngningar oerhört.
  • Stanna upp sent. Enligt studier kan stanna uppe sent och inte få tillräckligt med sömn ökar tillväxten av vissa delar av kroppen som hår och naglar. Även om detta kanske inte är en bra idé eftersom det är ohälsosamt, har det visat sig att man kan påskynda processen av spik tillväxt genom att konsekvent stanna uppe sent. Ja, det är en ironi, men vetenskapliga studier har bevisat det.


Där har du det

Hur att växa naglar snabbt. Sofistikerade kvinnor sysslar med bild.
Hur att växa naglar snabbt. Sofistikerade kvinnor sysslar med bild.

Där har ni det. Gör allt detta kan säkert påskynda tillväxten av naglarna. När önskad längd har uppnåtts, är det dags för dig att utforma dina naglar som du vill ha dem.