O2s

Hur bli av med bakterier i tilltäppta porer

Tilltäppta porer kan göra ditt ansikte ser slitna och trötta

Tilltäppta porer kan göra ditt ansikte ser slitna och trötta. De kan fälla smuts och bakterier, så att du måste ha ohälsosamma, finnig hy. Det kan hända vem som helst som alla svettningar och utsätts för skadliga föroreningar. Låta dem sitta där kommer att skada din hud och lämnar ditt ansikte utan en frisk lyster. Merparten av tiden, tror vi att ta en dusch och stänk lite vatten på våra ansikten kommer att lösa problemet, men sanningen är att du måste göra mer. Regelbundna tvålar kommer inte att göra susen. Det finns vissa specifika sätt att bli av med bakterier i tilltäppta porer och här är de:

Steam Clean

Steam ren. Använd ånga för att få porerna att öppna upp. Den varma luften kommer effektivt att tvinga porerna att rensa gör det till ett bra alternativ ansiktsbehandling. Helt enkelt koka en kittel med vatten och häll i en skål. Var försiktig så att vattnet blir varmt och så kommer ångan. Håll huvudet minst tre meter bort från skålen men se till att du möter den stigande luften. Täck huvudet med en stor handduk för att fånga ångan och styra den till ditt ansikte. Det kan också fungera som ett botemedel för förkylningar om du har en igensatt näsa och kan få dig att svettas bort olika sjukdomar.

Tvätta ansiktet med ett rengöringsmedel

Hur bli av med bakterier i tilltäppta porer. Tvätta ansiktet med ett rengöringsmedel.
Hur bli av med bakterier i tilltäppta porer. Tvätta ansiktet med ett rengöringsmedel.

Tvätta ansiktet med ett rengöringsmedel. Tvätta ansiktet och är en bra början, men du behöver en extra ingrediens för att bli av med bakterierna. Använd en ansiktsrengöring för att verkligen effektivt behandla dina tilltäppta porer. Tvål och vatten kommer att bli av smuts och fett på ytan, men en ansiktsrengöring är utformad för att rikta dina porer. Gör detta minst två gånger varje dag.

Exfoliate

Skrubba. Döda hudceller kan fastna i porerna om inte avlägsnas direkt. Skrubba ditt ansikte för att ta bort av skräp igensättning ditt ansikte. Använd exfolierande krämer och loofahs att ordentligt arbeta på ditt ansikte. Var försiktig dock, skrubba för hårt kan leda till att du skrapa och skada huden. Exfolierar åtminstone tre gånger i veckan.

Återfukta

Återfukta. Håll ditt ansikte frisk och fuktig men applicera din favorit fuktighetskräm. Det kommer att hjälpa till att hålla huden frisk och fyllig gör den stark och mer motståndskraftig mot bakterier och smuts. Du kan återfukta dagligen.

Solskydd

Tilltäppta porer kan göra ditt ansikte ser slitna och trötta. Upprätthålla en hälsosam livsstil.
Tilltäppta porer kan göra ditt ansikte ser slitna och trötta. Upprätthålla en hälsosam livsstil.

Solskyddskräm. Konstant exponering för solljus kan bränna huden lämnar den svaga och uttorkad och ger bakterierna goda möjligheter att åstadkomma förödelse på ditt ansikte. Använd en solskyddskräm för att skydda dig mot solens skadliga strålar. Varje gång du går ut, använd en oljefri solskyddskräm med hög solskyddsfaktor på ditt ansikte och armar.

Lotion och krämer. Använd salvor och krämer med bensoylperoxid för att stoppa akne bakterier. Target pormaskar och finnar bara och inte använda det över hela ansiktet och kroppen. Det är bäst används på specifika problemområden endast. Denna behandling är mycket effektiv eftersom bakterierna inte kan bygga ett motstånd mot det därmed bidra till att förebygga att de inträffar igen.

Upprätthålla en hälsosam livsstil. Leva ett hälsosammare livsstil kommer också hjälpa till att stoppa bakterier från igensättning dina porer. Håll dig borta från fet mat, äta dina grönsaker, dricka mycket vatten och undvika rökning. Håll din hud frisk och fuktig för att hålla den stark. Rökning kommer att orsaka din hud att åldras snabbare. Dessutom, sova tillräckligt regelbundet för att behålla din fräschör.

Bakterier fångade i dina porer orsakar fläckar i ansiktet

Bakterier fångade i dina porer orsakar fläckar i ansiktet. Unclogging dem är ditt främsta försvar mot finnar och akne. Skydda och behandla huden regelbundet samtidigt få tillräckligt med näring och sömn och ditt ansikte kommer att vara fria från hudsjukdom och krämpor.