O2s

Hur brons kroppen

Kaukasiska kvinnor älskar att få en solbränna

Kaukasiska kvinnor älskar att få en solbränna, särskilt under sommaren. De sola hela morgonen och hela eftermiddagen bara för att få den vackra glöd på huden. Vissa kvinnor går till garvning salonger för solarium och andra väljer spray tan. Det finns ett annat sätt att få din kropp som brons färg utan sprita ut pengar på solarier eller om under skadliga strålar från solen. Du kan brons din egen kropp!

Här är de steg för hur du kan brons din egen kropp:

Hur brons kroppen. Kaukasiska kvinnor älskar att få en solbränna.
Hur brons kroppen. Kaukasiska kvinnor älskar att få en solbränna.

  1. Material. De material som du behöver för detta förfarande är en bronzer i ditt val, rakkräm, rakhyvel, fuktkräm, en tvättlapp, latexhandskar, spik polis remover, bollar bomull och tvål. Du kan läsa om de typer av bronzers som finns och vilka som är bäst att använda. Det är de bronzers som du spraya på kroppen och de andra är de som kommer i grädde form.
  2. Framställning. Förbered din kropp innan du använder bronzer. Se till att raka bort överflödigt hår på benen och armhålor. Efter rakning, applicera fuktighetskräm över hela kroppen. Lägg till extra fuktighetskräm till torra områden av kroppen, såsom knän, armbågar, tår, händer och armhålor. Efteråt, låt din kropp helt torr.
  3. Tillämpa bronzer. När din kropp är helt torr, kan du ansöka nu bronzer. Bär latexhandskar först. Applicera en liten mängd bronzer och börja med benen. Gnid den på benen och se till att täcka alla områden fram till foten och mellan tårna. Därefter ta bort dina latexhandskar och börja tillämpa bronzer på dina armar och händer. Se till att du sätter bara en liten mängd bronzer på dina armbågar och underarmar. Du kan behöva någon att sprida bronzer på ryggen. Om du använder spray typ av bronzer, spraya minst åtta inches bort från kroppen. Om du går närmare, kommer ni att sluta med mörka fläckar på huden. Undvik att placera bronzer på naveln eftersom det kan samlas där och ser mörkare än resten av huden nära magen.
  4. Efterbehandling. Nu när du redan är täckta med bronzer, kan du ta bort eventuellt överskott bronzer från under naglarna med en bomullstuss med nagellacksremover. Efteråt, tvätta händerna med lite tvål och vatten. Låt bronzer på huden för att helt torka. Detta tar ungefär en halvtimme eller så. Kolla själv på spegeln för att se om det finns mörkare fläckar på kroppen. Du kan lätta dessa mörka fläckar genom att gnugga försiktigt med tvättlapp. Du kan klä upp när bronzer redan torr.

Dessa är de enkla stegen för hur du kan brons din kropp utan stekning under solen i timmar. Detta är säkerligen ett bra sätt att få en brons färg på huden utan de skadliga effekterna av solen som kan göra din hud ålder snabbare. Dina vänner kommer definitivt att märka den underbara glöd som du har.