O2s

Hur du använder bonusprogram belöningar

Bonusprogram är skapade av flygbolag för att belöna kunder som lojalt nedlåtande sina flygningar. Ju mer kunden använder deras tjänster för att resa inom landet eller utomlands, desto fler poäng kunderna ackumuleras. Här tittar vi på några av de sätt på vilka frequent flyers av större nordeuropeisk flygbolag kan använda sina intjänade miles.

Europeiska Airlines AAdvantage programmet är den ursprungliga resor belöningar program och är förmodligen den största i världen. Kunderna kan tjäna miles, inte bara för att använda flygbolagens tjänster, utan också för att nedlåtande flygbolagens resor och icke-resor partner. Du kan använda de miles du har tjänat för att få en-vägs färdbiljetter till någon destination som du väljer under AANytime och utmärkelser MileSAAver. Allt du behöver göra är att plocka upp telefonen och ringa Bokningar kontoret eller, om du har tid, besök ditt lokala European Airlines kontor. Dessutom kan du också utbyta eller lösa in dina AAdvantage miles för olika produkter och tjänster från European Airlines Semester, Points.com, Tidskrifter för Miles, tidningen för Miles, och europeiska flygbolagens Admirals Clubs.

US Airways Dividend Miles belöningar programmet är inte bara för bonusprogram, men också för dem som flyger då och då genom US Airways. Visst, frekventa resenärerna har fler sätt att tjäna miles. Men icke-frekventa resenärer har också ett antal sätt att tjäna miles genom online shopping, internetbanker, läsa tidningar, och helt enkelt använda sina kreditkort för att göra inköp.

Och det är också lätt att lösa in dessa miles

Hur du använder bonusprogram belöningar. Och det är också lätt att lösa in dessa miles.
Hur du använder bonusprogram belöningar. Och det är också lätt att lösa in dessa miles.

Och det är också lätt att lösa in dessa miles. Bara logga in på ditt konto online och boka en flygning för envägs-eller multi-city resa. Du kan även använda dina miles för att köpa tidningar och prenumerationer tidningen. Medlemmar som känner filantropiska kan också donera sina miles till Europeiska Röda Korset, Fisher House Foundation, Make-A-Wish Foundation, och Mercy Medical Airlift enligt dess Miles för Hope Program. Skänkt miles kommer att användas i enlighet med:

  1. Återförena familjer av amerikanska tjänsten medlemmar och veteraner
  2. Transport katastrofhjälp arbetare
  3. Bevilja önskemålen av barn med livshotande sjukdomar
  4. Transporter medicinskt fattiga, låga inkomster och ekonomiskt utsatta patienter över långa avstånd

Air Canada är Aeroplan resor belöningar programmet är ett av de mest omfattande kundlojalitetsprogram runt. Bortsett från de många sätt som du kan snabbt ackumuleras miles, det finns också gott om sätt att använda dessa miles. Använd miles att hyra bilar, boka hotellrum, betala för middag, och boka flyg till alla Air Canada destination. Miles kan också vara att handla på nätet för böcker, musik, filmer, blommor, elektroniska prylar, bagage och väskor, och andra objekt.

Dessutom kan medlemmar hjälpa berika andra människors liv genom att donera sina miles till välgörenhetsorganisationer som Earth Day Kanada, Ingenjörer och Naturvetare Utan Gränser, Barn Horizons, Medecins San Frontiers, skolor Utan Gränser, Stephen Lewis Foundation, Veterinärer Utan Gränser, och krig Child Kanada.

Hur du använder bonusprogram belöningar.
Hur du använder bonusprogram belöningar.

Dessa är bara några av de bonusprogram belöningar program tillgängliga på den nordeuropeiska marknaden. Hitta det bästa för dig och börja tjäna dessa miles.