O2s

Hur du använder Epilady

Epilady är en av de mest populära rakapparater / epilatorer tillgängliga, men naturligtvis, för att maximera nyttan är det viktigt att du vet hur man använder dem på rätt sätt. Här är några av de bästa tips och riktlinjer för att komma ihåg om du vill veta hur man använder Epilady:

Hur du använder Epilady. Välj typ av Epilady för dig.
Hur du använder Epilady. Välj typ av Epilady för dig.

  • Välj typ av Epilady för dig. Det finns så många olika modeller av Epilady finns att du kanske vill göra en lite forskning för att ta reda på vilken modell som fungerar bäst för dig. Några av de faktorer att tänka på är om du vill ha en modell som är uppladdningsbart, sladd eller batteri-drivna, hur ergonomiska utformningen är (det är, hur bekvämt du kan hålla den i handen), och som en del av kroppen du ska använda det (det finns vissa kompakta modeller som är speciellt konstruerade för ögonbrynen, men du kan använda de flesta Epilady modeller på de flesta delar av kroppen som behöver hårborttagning).
  • Förbered din hud. Ta bort hår från din kropp fungerar bäst om huden är förberedd för det. Först, se till att du har rengjorts din kropp först, och att du använder varmt vatten för bad. Varmt vatten öppnar effektivt upp porerna i huden, vilket då skulle göra håret lättare att ta bort. För bästa effekt, kan du också använda luffa på huden, arbetar luffa mot hårets tillväxt på kroppen. Detta kommer att få håret att stiga upp (istället för pinne till din kropp), vilket leder till en enklare hårborttagning process. Efteråt, torka av med en ren handduk.
Kom ihåg att Epilady en elektrisk apparat och bör inte användas i närheten av vatten.
  • Förbered Epilady. Det är bäst att du rengöra och lätt borsta rengöring delen av Epilady med en mild rengöringslösning, såsom en tvättsprit. Detta skulle säkerställa att den är ren och fri från rester av hår som fortfarande kan vara närvarande efter din sista epilering. Slå på Epilady utan att placera det i närheten av huden först för att se om det fungerar korrekt.
  • Vet några riktlinjer hårborttagning. Håll huden spänd så att Epilady kunde ta bort håret mer effektivt. Glida Epilady i samma riktning som håret växer, se till att du sakta förflytta verktyget i små cirklar och att du inte för mycket tryck på huden.
  • Återfuktar huden. Vet att ta bort hår från kroppen orsakar din hud att bli torrare än vanligt, och så är det viktigt att du använder en återfuktande lotion på kroppen efteråt. Se till att du använder en lotion speciellt framtagen för känslig hud så att du inte kommer att irritera huden när du rakar.
  • Rengör Epilady. Följ instruktionerna om hur du rengör denna produkt, så att du skulle kunna hålla den i ursprungligt skick. Du bör också se till att du lagrar det ordentligt, så det är bra för att använda nästa gång du behöver ha ditt hår bort.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av riktlinjer för att komma ihåg för att använda din Epilady. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!