O2s

Hur du gör din mascara längre

Långa och fylliga fransar är avundsjuka på många

Långa och fylliga fransar är avundsjuka på många, särskilt med kvinnor. Även om inte alla är välsignade med tjocka och långa ögonfransar, kan en kvinna göra sina ögonfransar frodigare med tillämpning av ett lager eller två av mascara. Om gör underverk för ögonen, öppna dem och betona dem. Således mascara är en viktig del av en kvinnas necessär. Men med daglig använda den tjocknar och torkar upp innan den kan helt förbrukat.

Här är några tips på hur man gör det mesta av en mascara rör.

  1. Få en tub med mascara med en trollstav som passar dina behov och ändamål. Det är raka, tunna eller tjocka stavar. Vissa mascara trollstavar är profilerade och sade att krypa dina fransar när du applicerar mascara. Tjockare och konturerade trollstavar ger en generös päls som kommer att tjockna dina fransar. Tunnare trollstavar hjälper dig att nå hörnet fransarna och de som är på nedre ögonlocket. En tunnare trollspö kommer coat fransarna tunt och för sig.
  2. Håll två tuber av mascara - en med en tjockare eller konturerade trollstav och en med tunnare och raka röret. Du kan sedan använda tjockare staven på de flesta av dina ögonfransar och använda tunna ena för svåråtkomliga fransarna i hörnen och på underläppen för renare ansökan. Detta gör att du inte behöver använda en trollstav under mycket längre tid än vad som krävs för att tillämpa en kappa till alla dina fransar som luften torkar ut mascaran och staven själv som du försöker nå hörnen.
  3. Tvätta och rengör ansiktet innan du går till sängs och se till att varje spår av mascara tas bort från dina fransar. Applicera inte ett nytt lager mascara över det som du har använt på morgonen. Några av de torra bitar av mascara kommer att överföra till din trollstav och slutligen hamnar inuti röret. Med tiden din mascara blir igensatt och gör det svårt att använda.
  4. Rengör din mascara trollspö regelbundet med mild tvål och varmt vatten. Se till att staven är helt torr innan du sätter tillbaka den i röret. Håll mascara röret tätt täckt med lite plast och gummi band eller en bit av folie medan du rengör staven.
  5. Pumpa inte staven in och ut ur mascara röret för att få mer mascara på staven. Skruva av locket och susar staven ett eller två varv runt inuti röret kommer pälsen staven med tillräckligt mascara att gälla för dina fransar. Kontinuerlig pumpning kommer att införa luft i röret och så småningom torka upp din mascara.
  6. Ett annat trick för att förlänga livslängden på din mascara som har tjocknat är att doppa röret i en kopp varmt vatten i flera sekunder. Det kommer att värma upp mascara och smälta det utan att offra överensstämmelse med införandet av mineralolja.

Hur du gör din mascara längre. Få en tub med mascara med en trollstav som passar dina behov och ändamål.
Hur du gör din mascara längre. Få en tub med mascara med en trollstav som passar dina behov och ändamål.

Även om du kan förlänga livslängden på din mascara längre använder några av ovanstående tips, glöm inte att följa god hygien. Dela inte din mascara med en annan person för att undvika kontaminering. Och kasta bort oanvända mascara som du har hållit i mer än sex månader.