O2s

Hur du gör din nagellack vistelse på

Med fina välskötta naglar gör dina händer ser renare och mer professionell. Kvinnor spenderar hundratals dollar varje år på nagelsalonger för att få sina naglar gjort. Så är det konstigt att det är bara helt frustrerande att ha din nagellack marker av eller blekna efter några dagar?

Oavsett hur vacker din manikyr är i början, det är bara smickrande när färgen börjar chip och blekna. Om att få din nagellack att stanna på är ett problem för dig, läs vidare för att lära tricks för att göra polska längre.

Hur du gör din nagellack vistelse på. Skaffa en bra ansökan.
Hur du gör din nagellack vistelse på. Skaffa en bra ansökan.

  • Skaffa en bra ansökan. Det bästa du kan göra för att se till att ditt nagellack håller på att få en bra päls på naglarna. Dina naglar bör rengöras ordentligt och prepped innan baslacken appliceras. Ta bort alla spår av gamla polska innan du sätter en ny päls på. Ha en andra skikt appliceras på naglarna för att få en bra färg och tillämpning. När du borstar på den polska, använd tre slag per spik. Börja med centrum och sedan en stroke för varje sida. Detta kommer att säkerställa en enhetlig tillämpning av nagellack på hela nageln.
  • Skaffa en gel manikyr. När du går till nagelsalongen, njuta av en gel manikyr istället för en vanlig manikyr. Det kostar dubbelt så mycket men resultaten håller mycket längre! Inte alla nagelsalonger erbjuda detta, men om din gör, prova och du kan aldrig gå tillbaka till vanliga manikyr igen.
  • Använd en täckfärg tätningsmedel. När du får din topp och baslack tillämpas tillämpa ett tätningsmedel på naglarna. En tydlig nagellack kommer också att göra susen. Sally Hansen gör utmärkta spik produkter du kan prova. Detta kommer att lägga till mer lyster, glans och hjälpa polska torra snabbare.
  • Undvik att använda naglarna som verktyg. Behandla dina händer och naglar med anbud kärleksfull omsorg, och undvik att använda naglarna för att bända saker öppna som brevöppnare eller skrubba saker ytor. Använd en skruvmejsel, på baksidan av en kniv, en brevöppnare eller något annat platt föremål för att i stället för dina naglar. Om du använder dina naglar för dessa verksamheter kommer din nagellack chip säkert bort oavsett hur många lager av program du använder.
  • Blötlägg inte naglarna eller händer i vatten. Undvik att diska. Använd diskmaskinen. Använd handskar när du gör sysslor, speciellt när man använder kemikalier såsom rengöringsmedel, rengöringsmedel och andra slipande ämnen och material. Om du inte kommer att sätta objektet i ansiktet, inte använda den på dina naglar.
  • Välj en neutral färg. Om oavsett vad du gör, du bara inte kan få din nagellack att hålla, välja en mjuk nyans i stället för något ljust som varm rosa, röd eller blå. På så sätt kommer det inte vara så uppenbar när polska börjar chip eller blekna. Om du håller dig med beige, champagne, ljus rosa och mjuka koraller, är det lättare att dölja flisning och blekning.


Håll dessa tips i åtanke nästa gång du får en manikyr så att du inte stöter på samma problem igen. Om du tar hand om dina händer och naglar, kommer din polska längre.