O2s

Hur du gör ditt ansikte ser yngre

De flesta människor har fyllt 40 drömmer om ser yngre och känna strömförande igen. Med alla de tekniska framsteg under årtionden, kan vem som helst ändra sitt ansikte så att det ser yngre ut. Människor kan nu få plast operationer och restaurering för att få sitt ansikte ser ungdomlig igen. Dock kan dessa alternativ orsaka verkligen en hel del påfrestningar på din ekonomi. Inte oroa dig. Det finns många kostnadseffektiva sätt att uppnå ett yngre utseende. Allt du behöver göra är att följa några enkla steg i ansiktet underhåll regelbundet och ditt ansikte ska lysa med ungdomlighet och vitalitet.

Hur du gör ditt ansikte ser yngre. Rökning och föroreningar.
Hur du gör ditt ansikte ser yngre. Rökning och föroreningar.

  • Steam. En av hemligheterna med yngre hud är disciplin. Du ska ta hand om din hud minutiöst. Börja med att rengöra och tvätta du möter varje dag. Varannan dag, ånga ansiktet. Värm vatten i en kastrull tills det kokar. När vattnet är sjudande, stänga av spisen och placera ditt ansikte där ångan stiger. Var noga med att undvika brännskador. Detta bör öppna upp porerna i din hud i ansiktet. Gör detta i ca 2 minuter.
  • Skrubba. När porerna är öppna, ta en peeling pad och doppa den i varmt vatten. Pressa ut överflödigt vatten och doppa den i mjölkpulver. Massera dynan försiktigt i ansiktet. Detta kommer att rengöra och slappna av huden. Skrubba regelbundet för att upprätthålla ungdomlig hud i ansiktet.
  • Masker. Lugnande masker med hjälp av en blandning av havregryn, kan äggvitor, och mjölkpulver göra underverk för huden. Blanda en matsked havremjöl, en äggvita och 2 msk mjölkpulver tills den är slät. Tillämpa den på ansiktet och låt det torka i ca 10 minuter. Tvätta bort det och torka ansiktet torrt.
  • Moisturizers. En bra fuktkräm är livsnerven i huden i ansiktet. Det är ensamt ansvarig för att du ser yngre. Få en bra fuktighetskräm och tillämpa den regelbundet. När som helst din hud blir torr, applicera fuktighetskräm. Torr hud kan skada huden och vrid ungdomlig hy till åldrad rynkig hud. Se alltid till att din hud är ordentligt fuktig.
  • Concealer. Om du vill se yngre utan alltför stor ansträngning, kan du investera i concealers för att dölja din ansikts ålder. Om du kombinerar det med en grundlig makeup regemente, kan du se ännu fantastiska samt. Välj en bra concealer för att dölja din ålder.
  • Rökning och föroreningar. Cigarettrök och luftföroreningar kan avsevärt påskynda hudens åldrande. Om du är rökare, sluta röka direkt. Om du utsätts för ohälsosamma mängder föroreningar ofta, se till att bära en mask för att filtrera din andning. Kom ihåg att alltid tvätta ansiktet varje gång den utsätts för dessa element.
  • Vatten terapi. Forskning och studier har publicerats som har hävdat att en hälsosam dagliga intag av vatten i det mänskliga systemet avsevärt kan föryngra en persons utseende. Andra människor som har försökt vatten terapi har hävdat att få samma resultat. Drick minst 8 till 10 glas vatten om dagen. Vatten kommer att fylla på förlorad fukt från huden. Detta kommer att hjälpa dig att undvika snabb hudens åldrande.

Den viktigaste faktorn för att bibehålla det ungdomliga glöd är genom att leva en hälsosam livsstil. Kom ihåg att äta rätt mat, motion, och dricka mycket vatten dagligen. Detta kan kraftigt öka ungdomlighet i huden. Om du följer denna trosbekännelse, då det kan rädda dig från de dyra behandlingarna som folk kommer att betala bara för att se ung ut igen.