O2s

Hur du hittar närmaste tågstation

Lost in translation eller förloras i en järnvägsstation

Lost in translation eller förloras i en järnvägsstation? Hursomhelst, behöver du inte oroa dig så mycket eftersom det finns många sätt att du kan hitta den närmaste tågstationen, var du än är. För en sak, dessa tåg över hela världen har ungefär samma funktioner och verka på samma principer.

Hur du hittar närmaste tågstation. Hitta viktigaste motorvägar först och arbeta därifrån.
Hur du hittar närmaste tågstation. Hitta viktigaste motorvägar först och arbeta därifrån.

Du kan inte träna hotell för att ge dig alltid en blow-by-blow hänsyn till de olika funktionerna för tåget, mycket mindre guidar dig till en nära station. Även om de flesta hotell personal kommer att vara mer än villiga att hjälpa dig med sina berömda kund gästfrihet, är det ändå bäst att kunna räkna ut saker på egen hand, särskilt när det är dags att du måste fly till fots och påbörja din resa . Du kommer inte alltid att ha en lokal för att hjälpa dig att räkna ut de närmaste vägbeskrivning till tåget järnvägar. Om du inte har ett annat alternativ resor station, måste du manuellt kontrollera det närmaste tågstationen, och här är hur man ska uppnå detta.

  1. Hitta viktigaste motorvägar först och arbeta därifrån. Ofta är tågen konstrueras i områden nära den huvudsakliga trafiken eller vägar. Så om du är nära en större väg, mest troligt, är ett tåg inte så långt borta. Detta är den mest handbok för alla steg som du kan göra för att kunna hitta en järnvägsstation. Detta är dock lite riskabelt eftersom du kan hitta dig själv i en motorväg med inga tåg i sikte för långa sträckor. Håll dig till de viktigaste motorvägarna och stora korsningar och du kommer förmodligen hitta det du söker.
  2. Få en ny karta eller reseguide. Bara för att vara säker, leta efter en reseguide eller vägkarta som kan hjälpa dig hitta de järnvägsstationer i ditt intresseområde. Det är bra om tågen är att de har, mer eller mindre, en tidlös kvalitet i dem. Du kommer inte att hitta namn tågstation förändras över tiden eller vid infall. Så du kommer att kunna hitta dem om du slå upp dem i en karta.
  3. Fråga lokalbefolkningen för vägbeskrivning. Det är lätt att bara hitta tågstationen i teori från olika webbplatser om du redan finns på nätet. Men om du redan till fots och på själva området skulle det fortfarande vara till din fördel om du kan tala deras språk och artigt be om riktningar.
  4. Ring tåget järnvägar hotline. Om du råkar veta namnet på tåget järnvägar, kan du slå upp sina journummer i en katalog och kunna be om hjälp.
  5. Rådgör med hotellpersonal. Om du vistas i ditt hotell och osäker på vad exakt ska leta efter, kan hotell personal också hjälpa dig att hitta den närliggande tågstationen.
  6. Använd resurser som Google Maps. Om du gillar att ta saker teoretiskt men visuellt, kan du fortsätta genom att kolla in satellitbilder över det område du letar efter och hitta järnvägsstationen manuellt. Den enda haken med detta är att du kommer troligtvis bara hitta den övre delen och i vissa satellitbilder, det finns några etiketter för att identifiera vilken station du redan att klicka på.