O2s

Hur du inte ser din ålder

Alla vill se yngre än han egentligen är

Alla vill se yngre än han egentligen är, om du är en tonåring som vill vara mer mogen söker. Även om detta är lättare sagt än gjort, är det ganska lätt dessa dagar till ser alltid fräsch och unga i sinnet med den mångfald av stilar och produkter som är tillgängliga för alla. Denna artikel listar ner några av de alternativ du har för att hjälpa dig att se och känna yngre än du egentligen är men i slutet av dagen, som de säger, är åldern bara inbillning.

  • Ta hand om din hud. En av de största syndarna av åldrandet är rynkig hud och en av de främsta orsakerna till rynkor är torkning på grund av överexponering för solen. Med detta, bör en effektiv solskyddskräm vara din bästa vän om du vill bromsa åldrandeprocessen effekterna av solen. Kom ihåg att även om det inte är så soligt, skadliga solstrålar fortfarande nå dig så du måste bära din solskyddskräm hela tiden.
  • Att hålla huden återfuktad. Samma idé med bär solskyddskräm, måste du också hålla ditt ansikte och resten av kroppen återfuktad. Detta är särskilt viktigt för människor som är utsatta för torra miljöer såsom dagslång luftkonditionering. Torr hud tar längre tid att läka, om det gör det, så att hålla sig återfuktad med lotion och ansikts fuktkräm är vägen till tidlösa skönhet.
  • Funderar unga, dressing unga. Det finns en fin linje mellan att klä sig i kostym och dressing höft och unga. Ett av de bästa sätten att inte såg stressad och daterad är genom att ha en rolig ser garderob som du enkelt kan skala upp eller ner beroende på tillfälle. Tveka inte att inkludera enstaka ljusa färger som kiwi grön eller solgult. Men detta betyder inte att du måste klä upp som du fortfarande i gymnasiet. Du måste fortfarande ser polerad, med rätt längd på kjolar eller byxor för att gå med din plats.
  • Utövar regelbundet. Ett av de mest effektiva sätten att vistas ung och frisk på samma gång är att ha en enkel regelbunden motion regim som du kan hålla sig till. Det är viktigare att upprätthålla en cykel än att ha ett par power sessioner i gymmet. Detta kan bara betyda en varannan vecka joggar på närmaste park. Du behöver bara för att få din svettkörtlarna arbetar ibland och att sträcka på benen då och då.
  • Äta rätt, vila rätt. Sist men inte minst, du måste följa alla de nämnda tips med rätt balanserad kost och rätt mängd återhämtning tid. Inte snåla på att sova. Sömn eller driftstopp är tiden din kropp återhämtar förlorad fukt, styrka och reparationer oavsett skador har gjort att din kropp den dagen. Matcha detta med en hälsosam diet (inte nödvändigtvis restriktiv eller vegetarisk kost) och du bör vara på väg att nästan oändliga ungdom.


Hur du inte ser din ålder. Att hålla huden återfuktad.
Hur du inte ser din ålder. Att hålla huden återfuktad.

Tipsen ovan bör kunna hjälpa dig att kapa flera år av ditt rörelse och kropp mycket till din och alla andras förvåning.