O2s

Hur du packar en kvinnas necessär

Packning är stressande bara för att du är rädd att du kanske glömmer något. Men om du gör det på ett organiserat sätt, har du inte mycket problem packning alls. Om du packar en kvinnas necessär, det finns en hel del saker att tänka på, med tanke på att en kvinna har en hel del skönhet ritualer. Det är också svårt när du inte sätta en skönhet produkt och du inte kan hitta samma märke som helst. Du vill inte att åstadkomma en begynnande finnar, eller hur? Om du packar din necessär, här är några tips och sätt om hur man ska gå tillväga lätt.

  • Skriv en lista. Ingenting gör packning lättare än att ha en checklista att följa. Ett par dagar innan resan skriva ner alla de saker du behöver. Ett tips skulle vara att gå igenom din dag i ditt sinne och skriva ner alla toalettartiklar som du använder när du möter dem. Gå ut till din lokala livsmedelsbutik och handla för dessa poster om du inte har dem tillgängliga hemma. Du kan också lämna den här listan för ungefär en vecka i ditt badrum spegel, så att du kan skriva ner extra objekt som dyker in i ditt sinne plötsligt. Använd dessa för att vägleda dig när du packar din necessär innan resan.
  • Pack tidigare. Om du klämma, kommer du troligen miste om något. Så boka packa dina grejer en dag eller två innan resan. Detta gör att du kan få tid att kontrollera och gå igenom dina saker innan du lämnar för din resa.
  • Pack beroende på var du är på väg. Om du planerar att vistas på en väns hus, bör du ta nog med dig din egen toalettartiklar, såsom schampo, tvål bad, ansikts tvål, lotion, krämer, etc. Gör detta så att du inte behöver bry din värd. Å andra sidan, om du checkar in på ett hotell, kommer du förmodligen vara försedda med schampo och tvål, så du behöver inte ställa de längre. Om du föredrar att använda din favorit varumärken men sedan gå vidare och ta dem med dig.
  • Tänk första hjälpen medicinering. Även om du inte verkligen använder dessa hela tiden, måste du ta dem med dig också, som du kan stöta några mindre nödsituationer du kan behöva behandla omedelbart. Ta medicin för astma, allergier, migrän och vissa smärtstillande medel. Ta bindor om din tid kommer på, liksom läkemedel mot magkramper. Bortsett från smärre medicinska akutfall kan du också några mindre ställ nödsituationer som du behöver ta itu med så snart som möjligt. Ta med dig ett kit för sömnad, en fläckborttagningsmedel pinne och lite ludd remover.
  • Packa alla vätskor i ziploc påsar. Förhindra flytande missöden rinner i dina kläder. Förvara alla vätskor och krämer i Ziploc påsar så att du kan hålla dina andra objekt säkert om de blir mosade och spiller över.
  • Alltid ta vävnader. Ta ansiktsservetter, våtservetter och toalettpapper. Dessa kommer definitivt att hjälpa torka upp smuts, spill och andra trassliga olyckor.


Om du vill ha en mindre belastning

Hur du packar en kvinnas necessär. Pack beroende på var du är på väg.
Hur du packar en kvinnas necessär. Pack beroende på var du är på väg.

Om du vill ha en mindre belastning, leta efter resor medelstora flaskor för din kosmetika och andra toalettartiklar. Om de inte bära den i små storlekar, köpa lätta mini flaskor och schampo överföring, balsam och lotion i dessa flaskor. Du kommer definitivt att uppskatta den ljusare bagage.