O2s

Hur du reser med ditt husdjur på den öppna vägen

Total säkerhet är din # 1 oro för resan

Total säkerhet är din # 1 oro för din resa. Vänligen planera framåt. Fråga dig själv, jag har nog överlevnad utrustning i händelse av en katastrof? Tornado, jordbävning, översvämning, orkan, Avalanche, andra katastrof medan jag är på väg?

Hur du reser med ditt husdjur på den öppna vägen. Alltid kartlägga din resa.
Hur du reser med ditt husdjur på den öppna vägen. Alltid kartlägga din resa.
 1. Alltid kartlägga din resa. Titta på sällskapsdjur egna områden för att tillbringa natten.
 2. När du kör, alltid göra ditt husdjur använda bilbälte. Det finns flera typer av sällskapsdjur system säkerhetsbälten. Se till att du väljer noga och använd ditt husdjur säkerhetsbältet varje gång som du gör din egen.

  Om du placerar ditt husdjur på en resa kennel inne i fordonet, se till kenneln är säker. Vad jag har gjort är att ta bort metall skruvar från kenneln och ersatt det med nylonlina. Detta sätt, om bilen blir bak-ended och jag kan inte öppna bakdörren till min rigg, kan jag krypa genom bilen och använda min fickkniv att skära nylontråd och säkert ta bort mina husdjur från kenneln.

 3. ID ditt husdjur .... Många gånger som polis och EMT Jag har svarat på en olycksplats och hittade föraren antingen döda eller medvetslös. Det är frustrerande för mig och de andra officerarna att hitta någon information om telefonnummer vid nödsituationer för sällskapsdjur passagerarna. De måste transporteras till den närliggande djur kontrollorgan pund.
  • Placera något i plånboken som säger: NÖD KONTAKTINFORMATION. Lista dina kontaktpersonens namn, adress och telefonnummer, cell och hem. Även listan på din mobiltelefon ICE (In Case of Emergency) ett kontaktnamn och telefonnummer.
  • Få ditt husdjur mikrochip. I Portland, blir det över 3000 förlorade, hittades och stulna husdjur hem per år i genomsnitt. När mikro-flisas, se till att du kallar mikrochip bolagets 1-800 nummer och registrera ditt husdjur namn, aktuell hemadress och telefonnummer # för dig och en anhörig. Jag lägger också min hunds veterinär info på deras fil också.
  • Placera några läsbara ID-taggar på baksidan av ditt husdjur sele. Vi använder nu små bärbara USB-lagringsenheter som våra husdjur id. Detta kan hålla ditt husdjur foto, kontaktuppgifter, en kopia av ditt husdjurs hälsa rekord, rabies intyg och mycket mer. Lägg den i en vattentät behållare på djurets sele. Märka den PET-ID.
 4. Carry extra, mat, vatten, klappa städa upp påsar och ett husdjur första hjälpen kit tillsammans med ett koppel. Carry extra mat, kläder, pengar, sovsäck, vatten, några robusta kängor, varma kläder, regnkläder, toalettpapper och en första hjälpen-kit i din bil för dig och alla som reser med dig i händelse av en katastrof.
 5. Make up förlorade husdjur affischer innan du reser. I fall det värre händer och mitt husdjur blir borta från mig av någon anledning, jag gillar att vara förberedd med förlorade husdjur affischer redan till hands. Då allt jag har att göra om detta händer är omedelbart flyer området och börja leta. Det hände mig en gång på stranden. Mycket läskiga grejer.