O2s

Hur får ansikts LED behandlingar hemma

Om du är mycket medvetna om att bevara hälsan hos din hud

Om du är mycket medvetna om att bevara hälsan hos din hud, kan du vara en ständig kund på dermatologi och ansiktsbehandling kliniker. Men vet att det är nu möjligt att få behandling direkt i bekvämligheten av ditt eget hem. En av möjligheterna är att administrera ansikts LED behandlingar hemma, via specialiserade enheter. Här är några av de riktlinjer att komma ihåg om du vill prova det här:

1. Vet vad ansikts LED behandlingar är, och vad de är för. I enklaste form, ansikts LED (eller lysdioder) behandlingar är naturliga ljusbehandlingar vid olika våglängder som syftar till att rikta och behandla hudproblem. De fungerar genom att tränga skadade och ohälsosamma hud vävnad och främja deras helande.

Hur får ansikts LED behandlingar hemma. Vet vad ansikts LED behandlingar är, och vad de är för.
Hur får ansikts LED behandlingar hemma. Vet vad ansikts LED behandlingar är, och vad de är för.

LED behandlingar för ansikte kännetecknas i allmänhet av den använda LED-färg. Röd-färgad lysdiod används för att föryngra huden, vilket effektivt lindrar rynkor och kråksparkar, och fräschar upp ansiktet, vilket gör det ser yngre ut. Blue-färgad LED, å andra sidan, speciellt riktar akne eftersom det är i stånd att döda bakterier är närvarande på hudlagren.

LED-behandlingar används ofta i ansiktet och dermatologi kliniker, men handhållna enheter du kan köpa nu kan användas säkert hemma.

2. Fråga din hudläkare. Ditt första steg i att få LED-enheter bör vara att rådfråga din hudläkare. Hon borde veta av några säkra, FDA-godkända märken som du kan köpa, hon bör också kunna ge dig den rekommenderade längden och perioden som du kommer att använda LED-enheten i ansiktet. Vanligtvis varar behandlingen i 25 till 30 minuter och kan göras två gånger i veckan, du skulle bara behöva hålla enheten nära ditt ansikte och se till att den täcker varje yta. Följ noga bruksanvisningen som medföljer enheten.

3. Vet var man kan köpa LED-enheter. Som nämnts, är det bäst om du frågar din hudläkare för att rekommendera vissa märken som är bäst att använda. Du kan köpa dessa produkter på specialbutiker och via webbplatser. Du kan räkna med att spendera ca 175€ till 300€ på dessa LED-enheter.

Om du är mycket medvetna om att bevara hälsan hos din hud. Fråga din hudläkare.
Om du är mycket medvetna om att bevara hälsan hos din hud. Fråga din hudläkare.

4. Vet effekterna. LED behandlingar har visat sig vara mycket säker och ger mycket snabba resultat. Behandlingar ska vara smärtfri, och om du börjar få röda märken eller någon form av märken på ansiktet, bör du avbryta behandlingen omedelbart och kontakta din hudläkare. Du kan också behöva skydda dina ögon under behandlingen, kan du be någon att hålla enheten över ansiktet medan dina ögon förblir täckt med gurka skivor, eller om du helt enkelt måste vara mycket noga med att inte sätta ljuset för nära ögat område .

Om du är gravid, har diabetes eller någon annan medicinsk åkomma, alltid sätta dit signalen från en hudläkare om du kan använda dessa typer av LED-enheter.

Där har du det

Där har du det! Dessa är några av de viktiga saker som du skulle behöva för att komma ihåg om du vill få ansikts LED behandlingar hemma. Kom ihåg att det ändå bäst att få din hudläkare godkännande innan du åta sig att köpa en LED-enhet. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!