O2s

Hur får chunky hår höjdpunkter: hårfärgningsmedel tips

Använda produkter hårfärg hemma för en salong look

Om du funderar på att göra ett djärvt uttalande med ditt hår, chunky höjdpunkter är ett bra sätt att göra det. Dessa höjdpunkter är mycket mer märkbar än naturliga (tunn) höjdpunkter, som är en mjukare, mer subtil förbättring. Genom att läsa detta, jag gissar att du redan har bestämt en salong är för dyrt för dig. Frukta inte - det finns nya, at-home behandlingar på marknaden som är enkel och effektiv.

Det första steget är att bestämma vilken färg framhäver du vill. Du bör också kolla in olika produkter hårfärg också. Om du vill ha något som är mer dramatisk, du är bättre att gå med en produkt som L'Oreal Colour strålar. För onaturliga hårfärger, såsom rosa eller blå, prova Manic Panic är Flashlightning Bleach Kit, följa upp med en av sina crème eller färger gel. Försöker gå den naturliga vägen? Då L'Oreal Hi-Light Styliste eller Clairol Herbal Essences höjdpunkter är rätt väg att gå.

Den bästa metoden för att applicera chunky höjdpunkter är med en färg-tillämpning nyans borste. Vissa satser är med dem, andra inte. Om rutan inte säga att det finns en inne, svänga av din närmaste Sally Beauty Supply och köpa en på billigt.

Framgång beror på ditt hår hälsa och struktur, hur länge de kemikalier kvar på, och antalet höjdpunkter du vill ha. De flesta stylister är överens om att ge ditt hår ett jobb allover färg är mycket enklare, men det betyder inte att du inte kan ge det en go! Här är några tips som ska hjälpa:

  1. Med någon lyfta kit, är att följa det lättaste att göra just de instruktioner som ingår i lådan. Om du vill få chunky höjdpunkter och de på lådan är tunna sådana, behöver du bara använda formeln i större delar för att uppnå det utseende du vill ha.
  2. Tvätta inte håret mindre än 24 timmar innan du planerar att använda din höjdpunkter. Genom att göra detta är att du hårbotten skyddas från starka kemikalier av de naturliga oljor i håret.
  3. Borsta håret i din vanliga stil så att du kan se exakt var du vill höjdpunkter. De mest naturliga platser är på din lugg, den bästa av din krona, och runt sidorna av ansiktet.
  4. Se till blandade formeln är rätt konsistens. Om det är för tunt, kör blandningen och du kommer inte att kunna kontrollera var du måla höjdpunkter. Om det är för tjock, kommer blandningen gäller inte bra eller spridas där du behöver det.
  5. Om möjligt, har en god vän tillämpa formeln på ditt hår. Det kommer att bli mycket lättare för dem att tillämpa crème jämnt och grundligt.
  6. När dina trådar är målade, måste du vänta på att färgen utvecklas. De flesta formler tar ca 15 till 30 minuter, men om du är otålig att kolla upp det, pressa ut grädde från en liten del på ändarna för att se om dina trådar är lätta nog. Lämna inte formeln på ditt hår i mer än 30 minuter, det kan verkligen skada ditt hår om du gör.
  7. Oroa dig inte om att försöka få din höjdpunkter perfekt, de kommer att se mycket mer naturligt om de inte är alltför exakt. Om färgen verkar lite stark när du är klar, oroa dig inte - det tar en vecka eller så för färgen att helt oxidera och tona ner. Om du vill ha några tips om hur man ansöker höjdpunkter för din stil och hår, kolla in "Planera din ansökan" på den L'Oreal hemsida.

Hur får chunky hår höjdpunkter: hårfärgningsmedel tips. Med någon lyfta kit, är att följa det lättaste att göra just de instruktioner som ingår i lådan.
Hur får chunky hår höjdpunkter: hårfärgningsmedel tips. Med någon lyfta kit, är att följa det lättaste att göra just de instruktioner som ingår i lådan.

Nu kan du börja lyfta hår!