O2s

Hur får ditt tåg schema

Tåg har varit en mycket pålitlig sätt att resa sedan upptäckten av ånga-drivna motorer i början av 19-talet. Med införandet av snabba transiteringar, som vanligtvis finns i den urbana uppsättningen, många människor har en känsla av en förstärkt tro på tåg än någonsin tidigare. Inte bara ridning ett tåg sänka kostnaderna transport med mer än hälften, gör det också pendlare att uppskatta aldrig tidigare sett vyer samtidigt tjäna sitt ursprungliga syfte att flytta dig platser.

Hur får ditt tåg schema. Precis som du försöker komma med ett väl planerat projekt.
Hur får ditt tåg schema. Precis som du försöker komma med ett väl planerat projekt.

Oavsett om du är en av de många människor vars arbete eller liv är beroende av tåg för transport, eller någon som bara planerar en resa med dessa mekaniska rallarna, dessa tips är till stor hjälp för att förvandla din vanliga bilresa till en resa att minnas.

  1. Även bokning för en tågbiljett är egentligen inte nödvändigt i de flesta tillfällen, eftersom allt du behöver göra är att dyka upp vid järnvägsstationen disken, köpa en biljett och ger dig iväg, spelar förprojektering en mycket stor roll om du letar efter för en bekymmersfri resa. Oavsett om du är ensam eller med din familj, gör en resplan måste vara en primär prioritet.
  2. Precis som du försöker komma med ett väl planerat projekt, är budgeten en mycket viktig faktor att beakta. Beroende på var du är på väg, kanske du vill anslå medel för biljetterna, mat på och utanför tåget, och boende. Europeiska biljetter är oftast billigare på grund av sin popularitet bland européerna. Med sina egna Eurorail systemet kan resenärer använder bara en biljett till valfri plats i Europa, vilket ger dig maximal körsträcka till mycket minimal kostnad.
  3. Resande ljus är fortfarande rekommenderas tågresor som transporterar tungt bagage kan bara skada dina muskler och budget för extra transport avgifter. Se till att du bara ta vad du behöver och noggrann planering kan göra detta.
  4. Sätt dina forskningskompetens till god användning genom att studera tågsträckor, destinationer och billiga paket veckor innan din tilltänkta resan så att du kan ha lyxen att välja bland en mängd olika alternativ. Se också till att du har en karta över tågets rutt och de intilliggande områdena ditt tåg kommer att komma i kontakt med. Åtminstone är du redo för allt som kan hända under resan.
  5. Gör ett sätt att hjälpa dig själv ihåg resor schema av tåget, så att du inte behöver oroa dig för att behöva vänta på nästa tåg för att träffa järnvägarna. Du kan göra detta genom att fästa några klisterlappar på ditt skrivbord eller framför din spegel så att du kommer ihåg.
  6. För att göra din resa minnesvärd, glöm inte att ta med en turist måste-ha - kameran. Om det är digitala, se till att få extra batterier och minneskretsar för att lagra dina bilder.
  7. På frågan om du ska ta med mat på resan eller inte, det beror egentligen på vilken typ av mat du planerar att ta. Chips och kex gör bra resa ackompanjemang medan få livsmedel som kräver att du få redskap eller stora behållare, samt mat som är rörigt att äta är ett no-no.