O2s

Hur får kryssning erbjudanden i hamnen

Fler och fler människor reda på att de faktiskt kan få kryssning erbjudanden på dagen kryssningen startar och höger på själva hamnen. Hoppa på den här tåget och ta reda på hur du kan få kryssning erbjudanden i hamnen:

  1. Boka ett rum som du är nöjd med. Okej, men du är böjda att ta dina chanser på poäng bättre rum på bättre priser i sista minuten, finns det fortfarande en möjlighet att du inte kommer att förvärva det rum du vill. Efter allt, det finns många människor som tar denna typ av slump. Det är därför så mycket som möjligt bör du boka rummet som du kommer att vara glad att ha under hela kryssningen, och om du får ett bättre avtal, då överväga detta en extra bonus.
  2. Gå till hamnen tidigt. Det är mycket viktigt att du får ett försprång och anländer till hamnen innan de andra folk gör. På så sätt skulle du vara en av de första att göra mål på rummet uppgraderingar om någon finns. För att göra detta, kan du boka ett hotellrum rätt nära hamnen minst en dag före kryssningen. Eller så kan du komma samma dag men du bör ta din egen transport till hamnen och inte gå med kryssning-delegerat buss.
  3. Ta ett kreditkort. Var beredd med ditt kreditkort och kontanter så att du kan snabbt ta alla tillgängliga kryssning erbjudanden. Det finns inget mer irriterande än att missa chansen till en hel del bara för att du har glömt att sätta ditt kreditkort med dig.
  4. Vet var att fråga. Undvik vanliga tendensen kö där alla andra är på väg. Se till att du uttryckligen ber där du kan registrera dig för kryssning erbjudanden. Det beror även om det är möjligt att fråga om det finns några tillgängliga erbjudanden höger vid incheckningsdisken, kan vissa kryssningsrederier har sina listor vid handledarens skrivbord. Poängen är, du ska veta var du ska gå.
  5. Se till att du är på väntelistan. Om det inte fanns några tillgängliga erbjudanden när du frågade i hamnen, se till att de registrerar dig i deras väntelista. På så sätt skulle du vara en av de första att övervägas om en möjlighet öppnar sig. Och uppmuntras av det faktum att många sådana möjligheter inte öppna upp. Det beror på att många andra kunder kan ha in i sista minuten, eller några andra kunder med bättre rum än du kunde ha gjorde en uppgradering av sina egna.
  6. Fråga när du ombord på fartyget. När du har bordat skeppet, tror inte att dina chanser är över. Prata med purser och låt honom veta av ditt intresse av att förvärva en uppgradering av rummet. Det finns fortfarande en möjlighet att en gäst bokad på ett bra rum inte visas, och i så fall, skulle du kunna göra mål rummet på ett mycket, mycket billigare pris.

Där har ni det

Hur får kryssning erbjudanden i hamnen. Boka ett rum som du är nöjd med.
Hur får kryssning erbjudanden i hamnen. Boka ett rum som du är nöjd med.

Där har ni det! Dessa är de steg du bör ta om du vill få kryssning erbjudanden i hamnen. Kom ihåg att nyckeln här uthållighet och veta vem man ska prata med! Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig.