O2s

Hur får man de frisyrer av såpopera skådespelerskor

Om du är osäker på vilken frisyr du vill använda för att idrotten för ett speciellt tillfälle (eller ens bara för vardagliga), kan du dra inspiration från dina favorit-kändisar - såpopera skådespelerskor, till exempel. Här är några av de sätt som du kan få frisyrer av såpopera skådespelerskor:

Hur får man de frisyrer av såpopera skådespelerskor. Vet vars frisyr du ska kopiera.
Hur får man de frisyrer av såpopera skådespelerskor. Vet vars frisyr du ska kopiera.

  1. Vet vars frisyr du ska kopiera. Innan något annat, bör du veta att du inte ska imitera en såpopera skådespelerska "frisyr bara för att det ser bra ut på henne, eller bara för att hon är din favorit karaktär. Det är bäst att du imitera en skådespelerska som har liknande funktioner som dig, speciellt med avseende på ansiktsform. Du kan också överväga att kopiera frisyren av skådespelerskan vars livsstil i tvålen verkar mest liknar din: till exempel utan problem bob för upptagen mamma i tvålen bara kan fungera för dig också.
  2. Få en bild av såpoperan stjärnan vars frisyr du vill kopiera. När du har en bild av såpopera stjärna du vill imitera, skulle det bli mycket lättare för dig att räkna ut hur man får sin frisyr. Minns att kändisar sport vilt olika frisyrer så du borde få en bild av den exakta frisyr som du vill kopiera.
  3. Börja med rätt frisyr. Det kommer verkligen beror på skådespelerskan vars frisyr du vill efterlikna hur länge din egen frisyr kommer att bli. Visa bilden av skådespelerskan du vill kopiera till frisören, och de bör kunna professionellt ge dig den frisyr du vill ha.
  4. Vet hur man lägger till volym till håret. En av de varumärken som såpopera skådespelerskor 'flätor är volymen. För att göra ditt eget hår att se tjockare, bör du börja med rätt hårvårdsprodukter. Köp Volumizing schampo och balsam. Vet att om du ska schamponera håret från rötterna till tips (och bara varannan dag, för att undvika uppbyggnaden av starka kemikalier i håret), bör du aldrig använda balsam på håret rötter. Det beror på att detta skulle resultera i slapp, tung hår. Om du har extremt rakt hår, kan du fläta håret i sex sektioner och lämna den så i ca 30 minuter. Föna håret när det är flätat. Efteråt, ta av dina flätor och tillämpa Volumizing mousse i hela håret, scrunching håret att lägga textur. Föna igen efteråt. Det är bäst om du slår huvudet upp och ner medan du gör detta. Sedan borsta håret med en stor rund borste, och du är allt klart!
  5. Vet hur man har ultra-slätt hår. Om frisyr du vill kopiera är extremt snygg, bör du investera i en bra riktning järn för att få raka flätor. Om du känner att ditt hår är för slapp, kanske du vill titta på att få hårförlängningar. Det är relativt billigt clip-on sorter som du kan prova.
  6. Vet hur man har underbart lockigt hår. Ännu en typisk tvål skådespelerska "inte är romantiska lockar. För att få denna stil, skulle du behöva en locktång och hårfön. Klicka här för tjusig instruktioner om hur du locka håret.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av de sätt att poängsätta frisyr av såpopera skådespelerskor. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!