O2s

Hur får skrynkelfria ögon i alla åldrar

Oavsett ålder

Oavsett ålder, kommer rynkor visas småningom runt ögonen gör dem oattraktiv och verka som om du passerar tröskeln till ditt främsta. Ibland, rynkor runt huden är ärftliga, vilket innebär att du inte kan egentligen komma undan det. Det finns dock sätt att undvika, förebygga, eller åtminstone dölja öga rynkor. Här är några tips som har visat sig vara effektiva.

Tunn hud

Hur får skrynkelfria ögon i alla åldrar. Tunn hud.
Hur får skrynkelfria ögon i alla åldrar. Tunn hud.

Tunn hud. Ibland blodkärlen i huden runt ditt hus kan vara bristfällig och förträngda med några tecken på läckage. Detta kan leda till förtunning av huden runt ögonen som så småningom kommer att leda till rynkor. Om detta är fallet med dig, då du kommer att vara bättre tillämpning produkter rika på vitamin C och peptider som kommer att nötkött upp kollagen i dessa områden. Dessa produkter finns normalt i olika kommersiella öga krämer för att utrota rynkor. Tillämpa dessa krämer nattliga kommer att stärka och tjockare huden runt ögonen fördröja uppkomsten av rynkor.

Uppsvullna ögon

Uppsvullna ögon. Svullnader runt ögonen kan orsakas av brist på sömn eller en hög salt diet. Pösiga ögon är oftast inneboende i människor under deras 30-talet och om du är en av dessa människor som lider av det, då du kommer att vilja prova några knep som att äta en välbalanserad kost och sova med huvudet högt. Du får en behandling ögonmask när du sover för att minska svullnader. Du kan använda gurka skivor som ett substitut för masken också.

Kråksparkar

Kråksparkar. Detta är faktiskt vanligare att personer i åldern 40 och uppåt och är extremt oattraktiv. En ögonkräm rik på vitamin C och peptider skulle göra susen för att eliminera detta.

Undvik solen

Oavsett ålder. Uppsvullna ögon.
Oavsett ålder. Uppsvullna ögon.

Undvik solen. Konstant exponering för solljus kan leda till torr hud runt ögonen som sedan resulterar i rynkor. På denna anmärkning, skulle det vara klokt att undvika solen till varje pris, men eftersom det är ganska omöjligt att åstadkomma, är din bästa insats för att ständigt tillämpa solskyddskräm på huden innan du går utomhus. Detta kommer att förhindra torrhet och skador orsakar av de skadliga UV-strålar från solen. Du kan välja att bära solglasögon om du känner att tillämpa solskyddskräm är jobbigt.

Återfukta

Återfukta. Återigen kommer torr hud leder alltid till rynkor om inte tenderade också. Detta sagt, se till att hela tiden tillämpa mjukgörande kräm varje kväll på huden runt ögonen. Detta kommer att göra huden fuktig och elastisk.

Hydrat

Hydrate. Liksom allt annat, kan dricka rikligt med vatten dagligen få din hud frisk och föryngrad göra den mer motståndskraftig mot torrhet och skador. Det rekommenderas att dricka 8 till 12 glas vatten om dagen. Detta är inte bara för din hud, men för din allmänna hälsa också.

Om allt annat misslyckas

Om allt annat misslyckas, då din bästa insats är att få en konsultera från en ansedd hudläkare. Hon kan erbjuda många behandlingar inklusive nattliga krämer, en ansiktslyftning, eller ens implantat collage. Dock kan alla dessa vara dyra så försök att uttömma alla andra alternativ och bara göra detta om du är så desperat.