O2s

Hur fixar håret katastrofer

Risktagande är en daglig del av mänskligt liv

Risktagande är en daglig del av mänskligt liv. I själva verket kan allt du gör vara en risk, från att äta mat som du aldrig har provat tidigare, att köpa några skor eller kläder du har aldrig sett dig bära innan. Samma sak gäller för styling hår. Många människor går till olika typer av stylister-för det mesta till de människor som de litar på, och få några anständigt underbara frisyrer och stilar som ofta hjälper dem hela dagen (eller vecka), som har en fin hår är ofta orsak till må bra och säker om sig själva.

Tyvärr

Hur fixar håret katastrofer. Vad gör du om du hamnar med en frisyr du hatar.
Hur fixar håret katastrofer. Vad gör du om du hamnar med en frisyr du hatar.

Tyvärr kan motsatt effekt uppnås om saker inte går riktigt som planerat. Om du går till en stylist du litar på, och de hamnar botching det, kommer du förmodligen att känna väldigt löjlig-och ganska arg. Annars, om du väljer att ta en risk med ditt hår och få något nytt, bara för att hamna hata resultatet, då du känner dig helt enkelt dumt och även deprimerad eftersom det är ditt eget fel att håret hamnade på det sättet. Du behöver inte nödvändigtvis måste leva med det ändå. Det finns sätt att komma runt problem som detta, men det beror på vilken typ av hår problem du har.

Denna artikel kommer att ge några tips om hur man handskas med olika typer av hår katastrofer. Så fortsätt att läsa och ta det steg som bäst passar ditt problem:

  • Vad gör du om du hamnar med en frisyr du hatar. Det finns mycket du kan göra, så länge som du fortfarande har en hel del hår att börja med. Om du hatar det faktum att du rakat dig skallig, då finns det inte mycket att göra annat än att köpa en peruk, eller något annat som kan ge en illusion av hår-åtminstone tills det växer ut igen. Men, om du hatar hur du håret blev efter en trim, sedan helt enkelt gå till en annan stylist och be om en annan typ av frisyr-något du vill ha den här gången.
  • Vad du kan göra om du sluta med en riktigt dålig hår dag. Denna lilla problemet händer alla, och du kan fixa det med lite styling mousse, eller kanske om du inte vill använda något av detta, sedan bära mössa, eller en hatt-ganska mycket alla typer av huvudbonader som blockerar din dålig hår dag från offentlig visning.
  • Vissa saker du kan göra för att bli av med en mindre än perfekt färg jobb. Detta kan ta ett tag, men du kommer att behöva några hårvårdsprodukter som specifikt hanterar avlägsnandet av färg i håret. Du kommer också att behöva något sätt att återhämta sig från den fuskverk-den enklaste varelse som har en annan stylist ger dig en annan färg jobb. Kanske då du kommer att ha gjort lite forskning om vilken typ av färg du verkligen vill, och hålla fast vid det.


Som anförts ovan, det finns många sätt att ha ett hår katastrof, men det finns alltid en lösning för var och en. Allt du behöver göra är att forska och har tålamod att leta hårt för det.