O2s

Hur förbereda huden för en Brun utan solbränna

Att få det trevligt gyllene solbränna genom att sola under den heta solen eller på ett solarium är faktiskt inte hälsosamt. Den populära trenden idag är att fejka det! Du får fin gyllene solbränna utan risk för hudcancer och för tidigt åldrande.

Det finns ett antal produkter som finns på marknaden idag

Det finns ett antal produkter som finns på marknaden idag. Du kan välja att göra din Brun utan solbränna hemma, eller gå till en professionell solarium och få en spray tan. Den görs rätt, kan du uppnå den avundsvärda gyllene skimmer och inte se ut som en morot. Oavsett vilken metod du väljer, måste du förbereda din hud.

Hur förbereda huden för en Brun utan solbränna. Skrubba huden startar en vecka från din applikation för att få bästa möjliga resultat.
Hur förbereda huden för en Brun utan solbränna. Skrubba huden startar en vecka från din applikation för att få bästa möjliga resultat.

  1. Gör din forskning. Kolla på nätet och be remisser för de bästa produkterna som finns. Du kan också läsa tidningar för produkt betyg. Om du känner någon som går till en spray tan salong, prata med den personen för att få feedback. Inte basera inte ditt köp på priset. När du väljer en nyans, gå med den lättaste. Det är lättare att bygga en solbränna en go mörkare när du väl fått kläm på saker.
  2. Om du väljer att gå till en professionell solarium, ställa ett möte. Tillåt en vecka från det att du schemalägga din faktiska utnämningsdagen så att du har tillräckligt med tid att förbereda dig hud.
  3. Skrubba huden startar en vecka från din applikation för att få bästa möjliga resultat. Använd en luffa eller en peeling handske. Du kan också använda en salt scrub eller andra exfolierande produkter kropp. Gnugga inte alltför kraftigt men du måste jämna ut huden. Ta bort döda hudceller och kväll ut din hud kommer att ge dig de bästa resultaten. Den sol produkt kommer att följa din hud jämnt och smidigt om din hud har upprättats. Om du väntar tills bara på morgonen på din garvning att exfoliera, kan du inte få en jämn solbränna och sluta med orange ränder.
  4. Återfuktar huden. När du exfolierar, försegla i din nya hud och slather på en bra fuktkräm. Använd inte en fuktkräm på morgonen att du kommer att använda din egen sol eller produkten får inte fastna på huden ordentligt. Fokus på armbåge och knä, som tenderar att vara torrare än andra delar av huden. Själv garvare fästa bättre torr hud så att du inte kan ha en jämn solbränna som följd.
  5. Raka huden. Detta är ett annat sätt att exfoliera huden. Raka inte den morgonen du kommer att tillämpa själv Tanner. Du huden kan bli för känslig. Också, vänta minst ett dygn innan du återuppta rakning för att förlänga livslängden på din solbränna.

Om du sola din kropp

Om du sola din kropp, se till att du inte glömmer att tillämpa någon typ av egen sol i ansiktet också. Vissa moisturizers kommer tonade så att du kan det vara lätt att fejka. Annars kommer alla vet att du har en falsk solbränna. Återfuktar huden för att hjälpa garvning produkten håller längre. Om du upptäcker att du inte är nöjd med din skugga, simma i en pool eftersom klor hjälper blekna garvning produkter. Vänta tills hela produkten har helt försvunnit från huden innan ansöka om ett nytt en brun utan sol produkt igen.