O2s

Hur hittar parfym prover

Om du älskar parfym

Om du älskar parfym, vet du om att köpa en flaska är en investering. En god flaska parfym varar flera månader eller upp till två år, beroende på din förbrukning. Du måste dock veta att innan du spenderar pengar för att köpa en flaska, du måste se till att doften du har valt kompletterar din kropp kemi.

Inga två personer kommer att bära samma doft exakt samma sätt

Inga två personer kommer att bära samma doft exakt samma sätt, så att få ett prov och testa doften är det bästa sättet att veta hur en viss doft kommer att hålla med dig. Skaffa en spritz på parfym disk på varuhuset kanske inte alltid fungerar, eftersom doften vanligtvis avtar efter ett tag. Det är bäst att ha ett prov under hela dagen, för att se hur det fungerar för dig. Här är hur man hittar parfym prover.

Hur hittar parfym prover. Var djärv och be om en.
Hur hittar parfym prover. Var djärv och be om en.

  • Var djärv och be om en. Gå till kosmetisk disk av tillverkaren av parfym och be om en gratis provflaska. Dessa prover förvaras under displayen disken, och du måste specifikt begära den för att få en. De bästa ställena att få gratis prover är Sephora och Nordstrom. Du kan få en kardad prov av parfymen på dessa platser, inklusive Neiman Marcus och Bloomingdales. Men, Sephora och Nordstrom gå den extra milen och kan ge ett prov i antingen en liten glasflaska eller plast sprayflaska. Överväg att föra din egen container så att säljaren kan överföra en del av parfymen till din behållare.
  • Gör ett köp. Om kosmetiska gör också andra skönhetsprodukter, är försäljningen merchandiser mer benägna att lämna dig ett gratis prov om du köper andra produkter. Om du köper en ny tub av läppstift eller en burk av anti-aging kräm, vara djärv och fråga om det finns andra freebie prover hon kan dela ut till dig.
  • Gå online. Internet är en annan stor resurs för att få ett prov av parfym. Gå direkt till ett företags hemsida och se om företaget kan skicka dig ett gratisprov. Andra gånger kanske du kan ladda ner en gratis kupong för att visa den kosmetiska disken så att du kan få en fribiljett. Det finns också några webbplatser som säljer och distribuerar parfymer som kan vara resurser för prov för en minimal avgift. Lagen av parfymer och Sonoma Scent Studio är ett ställe du kan prova. Du kan också prova att köpa prover av dofter på eBay.
  • Gå outlet shopping. Om det är en designer doft du vill, prova Outlet Store. Bortsett från kläder och accessoarer, kan Outlet Store bära små provflaskor. Du kan också prova parfymer butiker. Däremot kan du behöva betala för ett litet prov. Tänk på detta bättre än att spendera över 40€ för en doft du kommer inte sluta tycka ändå.
  • Få en present med köpet. Estee Lauder, Clinique och andra stora kosmetiska företag har halvårsvisa gåva med köp försäljning. Ofta finns det en liten flaska med prov parfym som ingår i gåva förpackningen.
  • Få ett prov när parfym lanseras. Tillverkarna spendera pengar för att ge bort prover av en ny doft. Var på varuhuset när en doft först lanseras, eller ett par veckor inom produktlansering. Du är mer sannolikt att få ett gratis prov på detta sätt.


Om du gör din forskning, hittar du vad du letar efter

Om du gör din forskning, hittar du det du letar efter. Om du har provat alla andra vägar, kanske du vill få ett prov från en vän som redan har parfymen. Prover är lätt tillgängliga. Ha tålamod och vet var du ska leta.