O2s

Hur inte irritera din flygvärdinna

Flygvärdinnor är utbildade för att säkra passagerarna säkert på planet och sköta sina behov under flygningen. De är också utbildade för att hantera olika situationer på planet, som omfattar arga och svåra passagerare. I själva verket kommer de att hjälpa till och dessa irriterande passagerare med ett leende. De är utbildade för det. Men kom ihåg att flygvärdinnor är bara mänskligt. De gör misstag och de kan ibland bli irriterad, sur och ganska svårt att vissa passagerare. När det händer och skötare vrede riktar sig till dig, så räknar med att ha dålig service under hela flygningen. I själva verket kan vissa skötare och med gå så långt som att ignorera dina samtal, försummar att tjäna dig, och även sparka dig ur planet via övertyga flygplanets kapten. Självklart vill du inte att det ska hända dig, eller hur? Därför är det mycket viktigt att alltid stanna på den goda sidan av varje flygvärdinna du stöter på under din flygning. Här är några saker att tänka på för att undvika irriterande flygvärdinna.

Hur inte irritera din flygvärdinna. Ha tålamod.
Hur inte irritera din flygvärdinna. Ha tålamod.
  • Ha tålamod. De flesta kommersiella flygningar bära omkring 150 till 200 passagerare på varje flygning. Tekniskt sett kommer alla dessa passagerare skötas med 3 till 4 flygvärdinnor. Så, om du gör matten, kommer det att finnas en flygvärdinna till varje 50-tal passagerare. Uppenbarligen är detta ansvar ganska enorm med tanke på att flygvärdinnan kommer att tjäna till att mycket folk i luften. Om du är den typ av person som behöver en massa saker att göra din flygning roligare, försök sedan att kondensera dina önskemål i en eller två samtal. Behandla inte knappen skötare samtalet som en dörrklocka. Det är där för viktiga förfrågningar bara. Eftersom du nu förstår hur många passagerare en flygvärdinna måste tenderar att alltid öva lite tålamod när du ringer på en. Förvänta dig inte honom eller henne att komma igång ner när du ringer som flygvärdinnor har en hel del andra passagerare ringer dem och andra saker på deras tallrikar.
  • Vara respektfull. Flygvärdinnor är den mest tillmötesgående och vänliga människor du kommer att stöta på. Det tar en hel del för dem att omvandla till ohyggliga och Griniga varelser. En sak som kan vända från vänligt till Griniga är om du rör dem. De flesta flygvärdinnor gillar inte att beröras någonstans på kroppen. Detta är ett tecken på respektlöshet. Om du behöver dem, helt enkelt trycka på samtalsknappen, upp handen, eller ringa dem. Rör dem inte på något sätt, eftersom de inte kommer att uppskatta det och får se det som sexuella trakasserier, som de förmodligen möter en stor del av tiden med andra passagerare. Bortsett från att röra, är det viktigt att du talar med dem med största respekt också. Var artig och vänlig, och de kommer att återgälda tjänsten. Om du svära på dem, skrika åt dem, eller säga något emot dem, kommer de att återgälda tjänsten också.

Dessa två tips enbart bör vara nog för dig att njuta av din flygning med en skötare som alltid ler mot dig. Så för din nästa resa, kom ihåg dessa två saker för att undvika vrede flygvärdinnan.