O2s

Hur jämföra naturlig fördel med andra hudvårdsprodukter

Eftersom efterfrågan på kirurgi-fri anti-aging lösningar ökar

Eftersom efterfrågan på kirurgi-fri anti-aging lösningar ökar, fler och fler produkter är att hitta sin väg till marknaden. Är det möjligt att avgöra vilken av dessa produkter kommer att vara bäst för dig, din hälsa och din hud? Ytterst är du den enda domaren, men kan det hjälpa att ha en allmän förståelse för naturlig fördel hudvårdsserie innan du köper det själv.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i naturlig fördel är är retinol

Hur jämföra naturlig fördel med andra hudvårdsprodukter. Eftersom efterfrågan på kirurgi-fri anti-aging lösningar ökar.
Hur jämföra naturlig fördel med andra hudvårdsprodukter. Eftersom efterfrågan på kirurgi-fri anti-aging lösningar ökar.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i naturlig fördel är är retinol, detta är en fett-löslig form av vitamin A, som är en antioxidant. Antioxidanter har visat sig förbättra integriteten och titta på huden och konsumtion av vitamin uppmuntras av forskare. Forskare hävdar att retinol föryngrar huden, och naturlig fördel marknadsföring hävdar att deras produkt kommer att arbeta med kroppens åldrande för att effektivt göra huden verkar yngre. Naturlig fördel är dock inte den enda hudvårdsprodukt som använder retinol, de flesta anti-aging krämer och produkter består av denna primära ingrediensen. Även om det är generellt bra för dig, kan överanvändning leda till torr hud, en varning som bör beaktas när du använder en produkt på marknaden.

Naturlig fördel följer en traditionell tre-steg-program: rengöringsmedel, mjukgörande medel och nattkräm. De tre komponenterna samverkar för att ge en omfattande anti-aging samling. Systemet ökar original "MicroSponge" teknik, men företaget inte tydligt förklara denna process, det påstås att leverera en hög dos av retinol på huden.

Konsumenterna kan beställa ett startpaket som kommer med alla tre komponenterna. Naturlig fördel rekommenderar att deras produkter skall användas uteslutande med varandra, om inte annat rekommenderas av en läkare. Genom användning av de tre produkterna, hävdas att effekterna kommer att bli tydligare och effektivare. Användning av ett tredelat system inte exklusivt för naturlig fördel, dock, många företag hävdar att använda en multipel-steg system är det enklaste och mest effektiva sättet att uppnå resultat. Produkter som är avsedda för användning tillsammans kommer vanligtvis att prestera bättre, eftersom det finns liten eller ingen chans att ingredienserna misstag motvikt varandra.

Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i naturlig fördel är är retinol.
Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i naturlig fördel är är retinol.

Natural Advantage hemsida skryter med att 95% av deras kunder att uppnå "betydande resultat på bara några veckor och värdarna företaget före och efter bilder, samt vittnesmål som intygar att den patenterade produkten framgång. Jane Seymour främjar företag som hon var med och grundade, och är den främsta symbolen förknippas med produkten. Jane hävdar att hennes egen skrynkelfri hy är resultatet av att använda naturlig fördel linjen hudvård.

Naturlig fördel ger konsumenten en riskfri, 60-dagars trail, där tid om konsumenten inte är nöjd med den produkt som de kan lämna tillbaka den för full återbetalning - minus frakt och hantering. Om man inte avbryter hennes medlemskap kommer dock bolaget skickar automatiskt henne en 90-dagars leverans var tredje månad.