O2s

Hur jämföra populära märken pannlampa

För dem av oss som är cyklister

För dem av oss som är cyklister, vi vet alla hur svårt det är att resa på natten. Promenader på natten utan lampor är svårt nog, men cykling är mycket värre. Tillbaka i dag, brukade de tejpa ficklampor till sina cyklar bara så att de kunde se. Men dessa dagar, lampor huvud, eller ficklampor huvudet är i ropet. Dessa strålkastare, vardagligt tal kallas huvud lysdioder, är populärt inte bara bland cyklister men för nattarbetare samt. Dessa bilagor som är lindade runt huvudet gör arbetet på natten så mycket lättare. Faktum är att vissa av de strålkastare som är starka nog att göra det verka som dag. Men det finns en hel del märken pannlampa, och här är några av de mer populära.

Cateye

Hur jämföra populära märken pannlampa. Cateye.
Hur jämföra populära märken pannlampa. Cateye.

Cateye Strålkastare är kända för sin ljusstyrka, hållbarhet och värde-för-pengarna ändamål. Förmodligen den mest sålda produkt, presenterar Cateye Neko LED Pannlampa en kraftfull LED, en ljusstyrka på 500 cd, deras Cateye magnetkontakt teknik som gör deras produkter vattentäta, en låsbar strömbrytare för att förhindra oavsiktlig omkoppling när inuti din väska, en funktion som gör att du kontrollera batterierna genom färgerna (grönt för full, gul för 50% och 10% för röd) och en justerbar ljus vinkel för glödlampor huvudet hörn. De kommer också med tre AAA som kan ersättas med andra märken som Energizer. Vid full laddning, kan man köra i 45 timmar i hög effekt, 70 timmar i låg effekt, och 80 timmar på blinkande standby. En annan populär produkt är Cateye Tora Superbright +3. Det var speciellt utformad för friluftsentusiaster och idrottare. Med en 700 cd ljusstyrka för löpare och cyklister på natten med moln eller täcke, ger det tillräckligt med ljus för att undvika olyckor. Den har också en lägre inställning på 0,5 W för kartläsning och andra närbild applikationer. Med en vikt på 120 gram, och med 3 AAA-batterier, är de användbara nog och ljus för friluftslivet, seriös sport, eller arbetar på natten. Cateye Tora Superbright 3 kostar 55€ på nätet, varierar priset med fraktkostnaderna.

PETZL

Petzl uppfann den första strålkastaren. I de flesta fall och för många utomhus bergsklättring entusiaster och arbetstagare, är PETZL som synonymt med strålkastare som batterier är att aggregatet. Deras senaste erbjudanden är kanske de mest banbrytande verk inom pannlampor och ficklampor huvudet idag. Deras DUO-serien är kanske en av de mest populära märkena. Deras DUO 14LED är en vattentät pannlampa bra för segling, extrem bergsklättring, och ganska mycket något extremt som naturen har kommit med. Med 14 lysdioder för översvämningar och en halogenlampa med variabelt fokus, går de 14 LED-lampor kan tränga igenom 34 meter av mörker vid full effekt med endast mindre förändringar som batteriet lägre. Med Halogen Bulb, genomtränger detta hindren på 134 meter. 4 AA-batterier är tillräckligt för att göra denna best lätta upp även den mörkaste av nätter.

Pannlampor använder normalt konvertering lampor

För dem av oss som är cyklister. Pannlampor använder normalt konvertering lampor.
För dem av oss som är cyklister. Pannlampor använder normalt konvertering lampor.

Pannlampor använder normalt konvertering lampor, som är, Xenon lysdioder som omvandlas på det löpande bandet. De är också robust nog för arbetare i varv och friluftsmänniskor lika. Det finns dock en gräns för vad de kan hantera, och eftersom de är ganska dyra, bör största möjliga försiktighet beaktas. Garantier senaste från 6 månader till tre års användning och bor hylla är på 10 år. Allt som allt, om du planerar att ta upp en karriär inom tung maskinutrustning utomhus, mekanik, eller ens bara fritids utomhus sport, pannlampor är ett bra komplement till ditt kit.