O2s

Hur jämföra rynkkrämer

Ingen gillar linjer

Ingen gillar linjer. Som de flesta människor, skulle du troligen göra något för att undvika dem. Även om du måste stå ut med köer nästan överallt, behöver du inte att avgå själv att se linjerna i ansiktet visas. Det finns nu många tillgängliga rynkkrämer på marknaden, var som påstår sig vara bäst på att minimera och även göra linjerna i ansiktet försvinna. Gå till affären utan att veta vad du vill och behöver förmodligen lämna dig förvirrad.

Att veta några grundläggande saker kan gå långt i att hjälpa dig att hitta rätt skrynkla grädde för dig. Dessa är de saker du behöver vara medveten om:

Första saker först: få känna dig själv

Hur jämföra rynkkrämer. Cellförnyelsen medel.
Hur jämföra rynkkrämer. Cellförnyelsen medel.

Första saker först: få känna dig själv. Vilken typ av hud har du? Torr, normal, fet, kombination? Är linjer ditt enda problem? Har du några missfärgningar eller stora porer? Har du några allergier? Hur mycket är du villig att spendera på din skrynkla grädde? Också tänka på hur mycket tid du är villig att ägna åt din hudvård regim. Vissa produkter behöver endast tillämpas en gång om dagen, medan andra kräver mer frekventa applikationer. Identifiera gränserna för din tid och budget och arbeta med dem.

Andra: ingredienser, ingredienser, ingredienser. Låt dig inte luras av de uppenbara variationer i produktens förpackning och reklam. Att välja rätt skrynkla grädde innebär att titta längre än vad företag och annonsörer berätta. Det handlar inte bara om kostnaden eller varumärken. Kom ihåg att ingredienserna är vad du är ute efter, inte varumärket. Välj klokt och låta detta vägleda dig.

  • Antioxidanter: Antioxidanter inkluderar vitamin A, E och C, koenzym Q10 och alfaliponsyra. Dessa neutraliserar fria radikaler som bidrar till celldöd och skador. De är därför viktiga för att upprätthålla ungdomlig och levande hud. Se om produkten på din nöd listan har en kombination av dessa antioxidanter, vilket är optimalt.
  • Argireline: En av de nyare tillskotten i anti-rynk ingredienslistan är det protein Argireline. Forskning har fått som visar liknande effekter Botox. Det sägs att slappna ansiktet spänningar och muskler och därmed minska rynkor.
  • Återfuktning: sheasmör och hyaluronsyra är både ingår i rynkkrämer för deras fuktgivande effekt. Men har bara det senare har visat sig faktiskt göra mer än bara återfukta huden. Hyaluronsyra hjälper också reparera cellerna i ditt ansikte och kropp.
  • Exfoliants: exfoliants som Alpha hydoroxy syra och tretinoin lossna det översta lagret av huden består av döda celler. Efter peeling, finner du att du har en jämnare hudton och minskar ärr och linjer. Kom ihåg att kontrollera koncentrationen. Alpha hydrxy syrakoncentrationer på mer än 20% och tretinoin i alla koncentration kan orsaka svår rodnad och irritation, särskilt när du får solexponering.
  • Cellförnyelsen medel: Retinol är en form av vitamin A som är säkrare än tretinoin. Bortsett från dess antioxidanta effekter får du också ökad metabolism och snabbare förnyelse av dina hudceller. En annan komponent som används i anti rynkkrämer är Matrixyl. Det är en lipopeptid som ökar hyaluronsyra och kollagen i huden. Detta gör att du kan bibehålla frisk hud utan rynkor eller hängande.

Tredje: Glöm inte solskydd

Första saker först: få känna dig själv. Tredje: glöm inte solskydd.
Första saker först: få känna dig själv. Tredje: glöm inte solskydd.

Tredje: Glöm inte solskydd. Exponering för solen är en av de saker som orsakar kråksparkar och andra mekaniska linjer från kisa. För mycket UV-strålar kan också orsaka celldegeneration. Hitta en produkt som har minst SPF 15 för att skydda dig från dessa skadliga strålar.

Fjärde: Kundrecensionerna användbara

Fjärde: Kundrecensionerna användbara. Du kommer att upptäcka att läsa ärliga och äkta kundrecensioner lönar sig. Så modiga Itty Bitty utskrift och börja läsa. Du kanske upptäcker att vissa krämer inte fungerar för din hudtyp eller någon ingrediens kan orsaka en allergisk reaktion.

Femte: Bekanta dig med biverkningar av ingredienserna i din skrynkla grädde. Om du är eller vill bli gravid, ska du inte använda tretinoin. Om du använder produkter med exfolierande, undvika solexponering.

Kom ihåg att rynkkrämer är bara en del av din hudvård regim. Drick mycket vatten, undvik rökning och leva en hälsosam livsstil.