O2s

Hur köper begagnade skinnjackor

Har du hängt någonsin runt en film eller blandat med filmstjärnor

Har du någonsin hängde runt en film eller blandat med filmstjärnor, de som Hollywood kallar A-Listers? Lägg märke till hur de har en gemensam nämnare i sin garderob - skinnjacka. Cameron Diaz, Penelope Cruz, Brad Pitt, Josh Duhamel, Will Smith och Tom Hanks är bara några av de stora Hollywood-spelare som har fotograferat ser fantastisk i en skinnjacka. Men du behöver inte vara en del av Hollywood glitter stan för att se fantastisk. Lägg bara till en skinnjacka i din garderob. Detta plagg lyckas göra någon, A-lister eller annat sätt, ser hård. Om du fortfarande inte äger en, och skulle vilja ha en, men tycker att kostnaden en smula dyrt, här finns sätt för dig att köpa second-hand/used aka vintage skinnjackor.

  1. Kemtvättar. Head till kemtvätten i din byggnad eller de närmaste där du bor. Det kan slå dig så lustiga, men det finns vissa kläder, skinnjackor inkluderas kvar outtagna och är förbi hävdar perioden. Varje klädesplagg som är förbi denna period och anses outtagna går direkt till välgörenhet ändå så gå be. Det kommer inte skada dig att göra det.
  2. Online. Virtuella butiker som eBay, Amazon, och www.dealtime.com har alltid skinnjackor som är till försäljning. Dessa är antingen säljs av personer eller tillverkare med kläder inventering som behöver förfogande. Priset börjar på 30€. En sak att tänka på när man köper på nätet är tillståndet i skinnjacka. En annan är den betalningsalternativ. PayPal sägs vara ett av de säkraste sätten att göra online betalning på grund av dess köpare skydd program.
  3. Icke-traditionella butiker. Loppmarknader och vintage butiker ska vara på din lista för begagnade skinnjackor. Det är en absolut visshet, en 100% chans att du kommer att gå ut ur butiken med en skinnjacka köp.
  4. Bud på det. Gå budgivningen oftast utförs av modehus och varuhus för att gynna sin favorit välgörenhet. Detta är inte på långa vägar eftersom dessa utförs oftare än du vet. Detta är en win-win situation, faktiskt. Du köper något som du behöver och samtidigt hjälpa någon i nöd.
  5. Kontrollera merchandise. Innan betala för skinnjacka, du måste titta på sitt tillstånd eller om det kommer att passa dig perfekt. Läder åldrar och krymper i tiden. Ta dessa säkerhetsåtgärder så att du inte kommer att sluta köpa en citron. Gå vidare, prova på för storlek och kolla upp det ordentligt inifrån och ut för repor, hål, sprickor och tårar.

När du redan har använt skinnjacka i din ägo, måste du kunna veta hur man ska ta hand om det eller sjuksköterska det tillbaka till sin hälsosamma glans. Här är några praktiska tips:

Hur köper begagnade skinnjackor. Icke-traditionella butiker.
Hur köper begagnade skinnjackor. Icke-traditionella butiker.

  • Genom regn, hagel, slask och snö men aldrig för värme. Läder är gjord för kalla och blöta vädret, någon typ av kall eller våt variation men inte användas på uppkomsten av och under sommartid. Detta beror på att läder sprickor när de utsätts för värme. Dessutom är sommaren för att klä ner inte buntning upp så ge din skinnjacka vila när det är för varmt ute.
  • Kokosolja är en helt naturlig produkt som du kan använda för att omedelbart mjuka upp din skinnjacka.
  • Slutligen blicka in insidan av skinnjacka. Ser du en liten tyg etikett fastsydd vid sin sida? Det är här skötselråden är skrivna speciellt för dig att följa så att du kan göra din skinnjacka pågå under mycket lång tid - även om du fick det second hand / begagnade / vintage.

Som ni kan se, inte ser bra ut i din skinnjacka inte vara dyrt, du måste bara veta var man ska börja din sökning och sedan engagera sig i en läder-TLC regim efter att den har köpts.