O2s

Hur köper damkläder på en låg budget

Att köpa en komplett garderob kan vara ganska dyra

Att köpa en komplett garderob kan vara ganska dyrt, särskilt om du är förtjust i att följa det senaste modet stilar och trender. När du är på en låg budget, men kanske du tror att du inte kan bära de snyggaste kläderna. I motsats till denna uppfattning, men kan du bära kläder med stil även på en låg budget. Du behöver bara veta hur man hittar de rätta kläderna, och hur man kan tänja varje dollar. Du kan hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna, och försöka efterlikna dessa genom att använda substitut.

High fashion kan uppnås även på en budget. Här finns idéer som kan hjälpa dig att hitta rätt kläder på en stram plånbok.

  • Håll kontakten med butikerna. Etablera en god relation med butiker genom att prenumerera på deras nyhetsbrev, få ett medlemskort och liknande. De kommer troligen skicka dig information när de har nya objekt, och när objekt bjuds ut till försäljning.
  • Handla lågsäsong. Den bästa tiden för shopping är oftast när butikerna gör sina off-season försäljning. Till exempel, är vinterkläder billigast under sommaren. Omvänt är sommar kläder billigast vintertid.
  • Bläddra igenom vintage butiker. Vintage gör comeback med den nödställda skolan av mode tanke. Du behöver inte nödvändigtvis köpa dyra objekt från märkes-butiker. Du kan leta efter objekt från vintagebutiken. Chansen finns, några av dessa är märkes varor som inte har ens använt.
  • Handla på factory outlets. Du kan få upp till 50% rabatt när du köper direkt från fabriken butiker snarare än butiker. Dessa butiker har inte mycket overhead, så de har råd låga vinstmarginaler från varje försäljning.
  • Prova swap-meets eller klubbar byteshandel. Du kan vara trött på en del av dina kläder, och du kan handla dessa för kläder som kan passa din stil bättre.
  • Handel med vänner och familjemedlemmar. Leta efter vänner och släktingar som är i samma storlek som du. Du kan få "nya" kläder genom handel med varandra.
  • Leta efter loppisar på nätet och i tidningar. Du kan oftast hitta bra kläder här till rimliga priser. Vissa är till och med nya eller sällan används.
  • Sök på nätet. Människor som tröttnat på sina outfits erbjuder ofta dessa online på auktion eller försäljning. Var noga med att leta efter listor med bilder och med storlekarna, så du vet hur det ser ut och om det kommer att passa.
  • Titta modevisningar på TV, och försöka anteckna outfit kombinationer som de använder. Du kan mixa och matcha med färgkombinationer med off-the-rack kläder köpte från lågprisbutiker eller stora butiker som Wal-Mart. Det finns även program som är dedikerade till att använda billiga, off-the-rack artiklar att simulera utseendet på dyrare kläder.


Dressing billigt betyder inte nödvändigtvis att du måste klä illa

Hur köper damkläder på en låg budget. Håll kontakten med butikerna.
Hur köper damkläder på en låg budget. Håll kontakten med butikerna.

Dressing billigt betyder inte nödvändigtvis att du måste klä illa. Satsa på kläder som kostar mindre, men ser bra ut. Valde kläder med bra färgkombinationer. Du kommer inte gå fel med stilar som förgyller din kroppsform.