O2s

Hur köper de billigaste Rose Bowl biljetter

Rose Bowl är en enorm årlig händelse i Pasadena, Kalifornien

Rose Bowl är en enorm årlig händelse i Pasadena, Kalifornien. Konkurrensen är hård när det gäller biljetter. I själva verket, Rose Bowl biljetter har sålts ut sedan 1974! Misströsta inte, men med en hel del envishet och en mäktig dos av lycka, kommer du att kunna få tag i biljetter till dig själv, och heja på ditt lag upp nära och personliga.

  • Besök rosen hemsida skål tjänsteman Detta är det billigaste sättet att få biljetter -. Till det nominella värdet av 135€. Biljetter till evenemanget släpps runt december och webbplatsen kommer att ge dig all information du behöver, inklusive exakta planerat datum och tid att biljetterna kommer att gå till försäljning. Några ögonblick innan biljetterna blir tillgängliga, logga in på Ticketmaster och fortsätta att försöka boka biljetter. Fortsätt att försöka tills du lyckas eller biljetterna blir slutsålda. Alternativt, kan du även ringa sin box office att boka dina biljetter. Få dina vänner att hjälpa dig - detta sätt kan du öka dina chanser att få igenom.
  • Besök webbplatser rabatterade biljetter. Prova att leta efter Rose Bowl biljetter på sajter som Stubhub ( www.stubhub.com ) och RazorGator ( www.razorgator.com ). Vara beredd att fatta snabba beslut, men. För big-biljett objekt som detta, får biljetter knäppte upp ganska snabbt, så om du tar för lång tid att besluta om de biljetter som fanns bara en liten stund sedan kan gå poff och försvinner i tomma intet.
  • Kontrollera nätverk och auktion webbplatser som Craigslist och eBay. Det som är bra Craigslist är att de inte är tillåtet att sälja biljetter på mer än deras nominella värde. Om du inte kan hitta något direkt, fortsätt kolla tillbaka, eftersom listor bara varar en vecka. På eBay, kolla säljarens feedback och undvika nya säljare. Verifiera en persons fysiska adress och telefonnummer innan du stänger affären.
  • Var marknadsföring kunniga. På grund av den enorma publicitet och allmänhetens medvetenhet, kommer många företag att köra kampanjer binder in till Rose Bowl. Håll ett skarpt öga och örat mot marken - du kanske kan vinna gratis biljetter till Rose Bowl
  • Prova en biljett mäklare. När de flesta av dina alternativ har tagit slut, och du inte har något emot att betala extra, biljett mäklare är ett lagligt och säkert alternativ. De köper sina biljetter i bulk och sälja dem på en markant upp priset. Du kan även få biljetter i grupper. Läs upp online på ansedda biljett mäklare.
  • Scalpers. Om du är verkligen desperat, kan detta vara din sista alternativet, men det kommer definitivt inte att bli billigt. I Kalifornien måste scalpers har tillstånd från arenan så att de kan sälja, men du kan ändå få lurad. Om du verkligen måste, vara beredd. Vet hur biljetten ser ut så att du kan upptäcka en falsk. Göra en del forskning om sittplatser diagrammet så att du kan jämföra anteckningar med en scalper kan hålla. Var inte för ivrig - om du väntar tills lite efter showen börjar, kan de biljettpriser faktiskt gå ner.

Hur köper de billigaste Rose Bowl biljetter. Besök rosen hemsida skål tjänsteman.
Hur köper de billigaste Rose Bowl biljetter. Besök rosen hemsida skål tjänsteman.

Förhoppningsvis alla ovanstående tips kommer att hjälpa dig att få dessa mycket eftertraktade Rose Bowl biljetter. Och nu när du har det, kommer du hålla det, eller sälja det och göra en vinst? Fundera på dessa val.