O2s

Hur köper en privat jet

Vad är inblandade

Så du har lyckats få den stora marknadsföring och förhöjda din status. Dina frekventa affärsresenärer flygningar har gjort dig trött - det liv och rörelse i regelbundet går på kommersiella jet charter, även i business class, är alldeles för tröttsamt. Du vill kunna flyga var du vill och när du vill utan att behöva gå igenom hela proceduren. Kanske är det dags att överväga att köpa en privat jet.

Hur köper en privat jet. Vad är inblandade.
Hur köper en privat jet. Vad är inblandade.

Privata flygplan blir en allt vanligare syn i dessa dagar. Med människor blir livligare och livligare, vissa chefer känner att lyxen att färdas genom luften på din egen personliga jet är en nödvändighet. Beroende på ditt schema, kanske du vill få en själv. Innan du lastar ett berg av dollar för en privat jet, däremot, har du att tänka på några saker.

Först och främst måste du se till att köpa en privat jet kommer att vara värt pengarna. Genomför en kostnads-nyttoanalys innan den når för din plånbok. En verkställande jet är en dyr sak, och kan inte vara värt investeringen om det bara kommer slösa bort en massa pengar. Experter är överens om att för att motivera att köpa en privat jet, måste du logga in minst 350 timmars flygtid varje år. Om du flyger mindre än detta, kanske du vill överväga delat ägande eller hyra.

Därefter har du att överväga andra dolda kostnader. En privat jet ensam kommer du tillbaka någonstans från 4477620€ till 37313440€. Som inte innehåller försäkring, bränsle, piloter, och bekvämligheter som catering. Ett flygplan förvaltningsbolag kommer att debitera dig ungefär 74630€ till 149.260€ per år för att ta hand om dessa saker. Vad är mer, dessa priser tenderar att vara rörliga, och kommer förmodligen blåsa över tiden. Kasta dessa överväganden in med ditt kostnads-nyttoanalys, och kontrollera om eller inte köpa en privat jet är en bra idé.

Hur köper en privat jet.
Hur köper en privat jet.

Om lönsamheten analys talar för att få en privat jet, kommer du nästa måste bestämma på vilken modell du ska köpa. Olika modeller har olika kapacitet för både passagerare och reseavstånd. Till exempel kan en lätt jet bära upp till 8 passagerare för ca 2000 miles. En stor verkställande jet, å andra sidan, kommer att medföra 12 passagerare en sträcka på 4000 miles. För att göra ett ekonomiskt-klokt beslut, måste du tänka på vem som kommer att gå på dessa flygningar, och vart de är på väg.

När du har bestämt på modell, kan du kontakta motsvarande privata jet tillverkare. Du vill få detaljerade uppgifter om flygplan specifikationer och på alla möjliga priser. Kom ihåg, ju mer information du får, desto mer pengar du kan potentiellt spara. Försök handla online för en privat jet också. Du hittar några återförsäljare som säljer både begagnade och helt nya privata jetplan. Fråga om priser och villkor för dessa strålar. Om du kan, be om dealern har några övertagna privata jetplan. Dessa är vanligtvis erbjuds till de lägsta priserna trots betydligt hög kvalitet - bara för att dessa privata jetplan som tidigare ägdes, de kommer med ett rabatterat prislapp för deras tillstånd.