O2s

Hur köper gymnastik utrustning

Vissa idrottare föredrar att använda sina egna gymnastik utrustning för deras regelbunden träning. De vill inte använda utrustning som har använts av andra idrottare som dem. Men att köpa gymnastik utrustning medför en hel del detaljer. Här är de olika typer av gymnastik utrustning att överväga.

  • Gymnastik grepp - dessa bärs på varje hand med en idrottsman utför på ojämna barer, höga barer eller ringar. Den har en remsa av läder täcker gymnast handflata. Det säkrades genom den gymnast fingrar i toppen och ett spänne handledsrem eller kardborrband vid botten. En hel del av konkurrenskraftiga gymnaster använder kast med träpinnar för att hjälpa dem att gripa ringarna eller stänger lättare. Även används i olika gymnastiska evenemang, grepp är valfria och inte används av alla gymnaster.
  • Gymnastik skor - dessa snäva läder tofflor med viss dragkraft på botten för att förhindra gymnaster från att glida på balansbommen.
  • Bom - Detta används främst i artistisk gymnastik. Medan lärande, gymnaster arbetar ofta på låg balkar som har samma dimension och yta med standarden apparaten utan bara ställa några inches från marken.
  • Gymnastik barer - Det kan vara parallella stänger (eller symmetriska staplar) för manliga gymnaster och ojämna parallella barer (eller asymmetriska staplar) för kvinnliga gymnaster. Dessa barer är oftast gjorda av trä, plast och kompositmaterial. Ramarna för de ojämna parallella barer är gjorda av stål eller metall.
  • Gymnastik ringar - dessa används för gymnastiska evenemang som kallas ringer fortfarande och de flygande ringar. I detta ens gymnasterna är typiskt manligt och använda ringen grepp när de utför.
  • Gymnastik valv - Detta är också känd som vaulting hästen, eftersom det är väldigt likt pommelhästen, endast utan handtag. Både manliga och kvinnliga gymnaster använder valv.
  • Gymnastik Pommelhäst - Historiskt var detta utvecklades århundraden sedan av soldater öva montering och demontering en häst. Den är gjord av en metallram med en trä kropp och läder. Men nya konstruktioner kan innehålla plast och kompositmaterial.
  • Gymnastik mattor och golv - I grunden är detta ordet som används för gymnastik för att minska skadan. Det används också för vissa gymnastiska händelser och aktiviteter.

Hur köper gymnastik utrustning. Gymnastik Pommelhäst.
Hur köper gymnastik utrustning. Gymnastik Pommelhäst.

Det är också viktigt att tänka på när denna utrustning kommer att användas: om det är för hemmabruk eller för offentligt bruk. För hemmabruk, är det klokt att överväga detaljerna i material såsom vikt, mått och hållbarhet. Hemmabruk gymnastik utrustning måste vara lätt så gymnast kan praktiskt taget ta med den överallt. Institutionell eller offentligt bruk gymnastik utrustning ska uppfylla internationella normer eftersom instituten håller gymnastik evenemang såsom tävlingar och träning.

Framgång i gymnastik beror inte bara på gymnast korrekta vanor, form och teknik utan även vilken typ av gymnastik utrustning de använder för träning. De gymnaster måste förstå att rätt utrustning kommer att ge dem rätt metoder och tekniker som kommer att leda till framgång.