O2s

Hur krydda en enhetlig

Bara för att du behöver bära skoluniformer betyder inte att du inte kan uttrycka din känsla för stil och mode. I de flesta fall finns det olika sätt för dig att shoppa och göra din skoluniform unik. Här är hur.

Hur krydda en enhetlig. Kontrollera handboken.
Hur krydda en enhetlig. Kontrollera handboken.

  • Kontrollera handboken. Före allt annat, se till att du rådfråga din skola handbok först. Du behöver känna till regler och guider när det gäller skoluniform och klädkod. Det finns några skolor handböcker som har mycket generiska beskrivningar av hur man bär den skoluniform. Detta innebär att du har mer utrymme för accessorizing. Om handboken säger att du ska bära svarta skor, men lägger inga andra detaljer innebär detta i princip att du kan bära någon typ av skor så länge de är svarta. Det finns dock vissa skolor som har mycket stränga regler för klädsel. Till exempel kommer en del skolor anger att de svarta skorna bör göras från läder, bör ha en tum hög klack, och bör stängas stil.
  • Smink. Ett av de enklaste sätten att göra dig stå ut med i en uniformer är genom att bära lite smink. Tänk på att skolan flickan ser inte går så bra med alltför smink. Men applicera lite mascara och ögonskugga bara för att göra dina ögon pop ut kommer att se bra. Lägg även till lite läppglans för att göra dina läppar ser ännu mer läckra.
  • Tillbehör. Nästa, kolla in de tillbehör som du kan använda med din uniform. Dessa inkluderar smycken bitar som örhängen, halsband, armband, ringar, och även band huvud, halsdukar och andra. Kom dock ihåg att du måste välja dina tillbehör noggrant. Se till att dina tillbehör finns att markera ditt utseende, men inte vara i fokus. Kom också ihåg att en eller två tillbehör vanligtvis kommer att räcka. Du behöver inte däck hela kroppen med guld och smycken från dina ögon, hals, handled och fingrar. Detta kommer att få dig att se alltför uppklädd, vilket inte är en bra look för skolflickor.
  • Nagellack. Vissa människor bara inte gillar att bära för många tillbehör. I detta fall bör du överväga att använda nagellack i stället. En klassisk rubinröd kommer definitivt att göra dina fingrar sticker ut. Om du vill ha något mer nedtonad, går för lätta rosa och krämig toner som gör dina händer ser vackert utan att väcka alltför mycket uppmärksamhet.
  • Väskor. En av de största tillbehör som du har är din väska. Istället för att få en ryggsäck, överväga en tote eller en handväska. Titta också för väskor som är gjorda av canvass eller läder. Dessa är mycket starka, men de går bra med skolan enhetligt utseende.
  • Enligt skjortor och jackor. Slutligen överväga att använda jackor och koftor som ett sätt att markera ditt skoluniform. De lösa och flytande koftor och tröjor ser bra ut med skoluniformer. Eller så kan du även använda färgglada undertröjor gjorda siden eller spets, som kommer att se bra ut med några av de bästa knapparna öppnade i din skjorta.


Med dessa i åtanke, bör du enkelt kunna krydda din skoluniform och visa din unika klädstil.